С лица като Габровски Борисов се надява, че ще забравим

...
С лица като Габровски Борисов се надява, че ще забравим
Коментари Харесай

Манолова: С лица като Габровски Борисов се надява да забравим как управляваше 12 години

„ С лица като Габровски Борисов се надява, че ще забравим по какъв начин ръководи 12г, по какъв начин мачкаше бизнеса и хората. Но зад въпросния професор още веднъж ще стои същата структура. Борисов няма да му остави свободата да си назначава министри, да ръководи, да организира своя независима политика. Ако въобще има късмет да стане министър председател, ще е следващата кукла на конци, дърпана от софийските покрайнини на Банкя. “

Това съобщи водачът на Изправи се България Мая Манолова в живо лъчение във фейсбук канала на . По думите ѝ, в случай че изберем държавно управление препоръчано или подкрепено от ГЕРБ ще гледаме още от същото – това, в което живяхме 12 години. А такова държавно управление ще е изменничество към бъдещето на децата и на младите българи.

Според Манолова отговорност на Политическа партия е, че за доста хора хартиената формация (ГЕРБ, Българска социалистическа партия, ДПС) с модела на ГЕРБ и Движение за права и свободи стартира да наподобява допустим за доста хора. „ Но 12 години не се не помнят толкоз елементарно и не един професор, 10 да извади Борисов, няма да забравим какво е ГЕРБ на Борисов и какво предизвикаха на българите. “ – безапелационна беше водачът на Изправи се България. Тя разкритикува всички партии от четворната коалиция, където бяха освен Политическа партия, само че и групата на Нинова, която усвояваше модела на Борисов. Както и Демократична България, които единствено останаха с приказките за правосъдна промяна.

Според Лидера на Изправи се България, в случай че не е бил Радев да им даде късмет и да ги хвали, нямаше Продължаваме промяната да създадат никакъв резултат. Но добави: „ Отказвам да приема, че боят, който отнасят Продължаваме промяната следва да легитимира хартиената формация. “

„ Президентът е задължен да наложи несъгласие върху връщането на хартията. “ – съобщи Манолова и още веднъж го прикани да направи това. По думите ѝ не може да се има вяра на Борисов за това по какъв начин ще гласоподават неговите хора, в случай че се наложи несъгласие над закона, тъй като той неведнъж се измята от уговорките си. Мая Манолова дефинира като безумен блян на ГЕРБ, Движение за права и свободи е да си обезпечат едни 200-300 хиляди гласа от горната страна с хартиената бюлетина. И влизането им в изпълнителната власт в този момент би им дало спомагателни механизми и за локалните избори следващата година. Според нея на идващите избори ще има разгром в интерес на брокерите на гласове и това е позорно леке, което Нинова е лепнала върху парламентарната си група.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР