С лед признанието, че има български паспорт и се гордее

...
С лед признанието, че има български паспорт и се гордее
Коментари Харесай

Нов скандал с македонския представител на Евровизия

С лед признанието, че има български паспорт и се гордее с българския си генезис, представителят на Република Северна Македония на певческия конкурс "Евровизия " Васил Гарванлиев продължава със свадите, написа скопското опозиционно издание

В обществените мрежи се появи фотография, на която той театралничи ухилен с представителката на Албания за идния конкурс "Евровизия ". Двамата са прекръстили ръцете си, символизирайки двуглав орел.

Този привет се употребява от албанците, които по този метод манифестират желанието си за основаване на Велика Албания, изяснява "Република ".

Днес бе обявено, че Обществената медийна организация в Македония образува комисия, която ще реши какво ще се случи с тазгодишния представител на Северна Македония на състезанието "Евровизия " Васил Гарванлиев, написа

Обществената работа споделя, че членовете на вътрешната комисия проучват от всички аспекти обстановката към абсурда с македонския реализатор и тези дни ще бъде взето дефинитивно решение.

"MRT сътвори вътрешна комисия, която преглежда и проучва всички аспекти, произлизащи от публичните реакции, свързани с "Евровизия ". Общественият оператор също ще вземе поради отговорностите, маркирани в лиценза за присъединяване, както и отговорностите, произлизащи от участието в Европейската мрежа за радиоразпръскване - EBU, където MRT е неразделна част от асоциацията за социална услуга в Европейския съюз. Скоро обществеността ще бъде в допълнение осведомена за окончателното решение на MRT ", споделя Мери Попова, началник на македонската делегация на "Евровизия ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР