С лед няколко свидетелски показания на жени в процеса срещу

...
С лед няколко свидетелски показания на жени в процеса срещу
Коментари Харесай

И мъж обвини Ар Кели в сексуално посегателство

С лед няколко свидетелски показания на дами в процеса против Ар Кели, мъж също упрекна темп енд блус артиста, че е употребявал ситуацията си и е упражнил полово принуждение над него в младостта му, оповестиха Асошиейтед прес и Франс прес.

По-рано през годината мъжът се призна за отговорен в опит да подкупи евентуална свидетелка в процеса против артиста.

Представен пред съда под псевдонима Луис, очевидецът изясни, че е направил това, тъй като се е страхувал, че въпросната жена, чиято идентичност не се разкрива, има видеоклипове на полов контакт сред него и Ар Кели. В рамките на тази процедура той се съгласи да свидетелства анонимно пред федералния съд в Бруклин за срещата си с темп енд блус звездата през 2006 година, когато е бил единствено на 17 години.

R. Kelly asked a teenage boy what he "was willing to do for music " before sexually abusing him, according to the first male to speak out against the singer accused of sex crimes
— AFP News Agency (@AFP)
Свидетелят сподели, че работел в заведение за бързо хранене покрай къщата на артиста в Чикаго, където изпълнителят му подхвърлил телефонния си номер.

Тийнейджърът първо отишъл на празненство в къщата на Ар Кели с родителите си, след което той му споделил, че ще е по-добре един път да пристигна самичък.

След като по време на последващо посещаване изпълнителят попитал младежа какво е "готов да направи за музиката ", сред двамата последвали нееднократни интимни връзки.

R. Kelly's first male accuser testified that the singer sexually abused him when he was 17 years old.
— My Mixtapez (@mymixtapez)
Луис не е измежду жертвите, някои от които малолетни, разпознати в обвинителния акт против 54-годишния Ар Кели, прочут с шлагера си "I Believe I Can Fly ".

От началото на процеса няколко дами към този момент свидетелстваха за извършения от артиста полов тормоз над тях. Прокурорите приканиха очевидци, с цел да затвърдят представянето на Ар Кели като полов див звяр, който насилва и унижава жертвите си.

Певецът отхвърля всички обвинявания.

Ако Ар Кели бъде приет за отговорен, го грози пожизнен затвор.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Докторе, по какъв начин са нещата при мен? - Ами по какъв начин да Ви кажа... може да вземете заем. - Но аз няма по какъв начин да го изплащам!… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМинистерството на опазването на здравето направи разяснения и изясни за какво имунизираните се заразяват с COVID-19Според учените новият вид може да има нараснала настъпателност, като в това време по-висока резистентност на ваксиниИ децата знаят формулата a² + b² = c². Но излиза, че тригонометрията е била употребена още преди 3700 години, т.е. хиляда години преди Питагор " Предполагаме, че пациентите търсят лекарска помощ доста късно, при Делта разновидността утежняването настава доста бързо ", сподели Алисе МуртезоваЕкипът на Sofia Graffiti Tour споделя повече за изложбата и уличното изкуство в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bgВижте кой има имен денДванайсет от областите в страната се намират в " алена " зона по равнище на заболеваемост от COVID-19Те ще могат да играят онлайн лимитирано времеВирусът се появявал тук-там, където се търгува с рибаИзвадени са още Израел, Косово, Ливан, Черна гора и Република Северна МакедонияУдарът е бил сполучлив, с цел да „ отстрани непосредствената опасност ” за летището в КабулЗаев: Всички промени в страната са изпълнени или са в ходКлюге: Скептицизмът във връзка с имунизациите и отричането на науката попречват стабилизирането на тази рецесия " Възхитен съм от България. Толкова е красиво и зелено тук " Какво се случва, когато продуктивността е единствената цел в живота, а заниманията са загуба на време?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР