С ладките изкушения... Ако и вие сте от онези хора,

...
С ладките изкушения... Ако и вие сте от онези хора,
Коментари Харесай

Това е най-вкусният десерт, вижте как да си го приготвите

С ладките изкушения... Ако и вие сте от тези хора, които обичат да се радват на живота и да пробват разнообразни и нови вкусотии, то идната рецепта е тъкмо за вас. Нетрадиционна, само че не толкоз претенциозна. Приготвянето ѝ няма да ви отнеме доста време, само че ви обещаваме, че най-после няма да останете разочаровани.

Как да си приготвите десерт "Каменист път "

Необходими артикули

225 г естествен шоколад (70% какао)
50 г златен сироп или мед
125 г масло
100 г бонбони маршмелоу
175 г пълнозърнести бисквити дижестив
30 г сушени червени боровинки
50 г замразени боровинки

Начин на подготвяне

Начупете шоколада на части и го сложете в стъклена купа зедно с маслото, нарязано на кубчета и златния сироп. Разтопете на водна баня до приемането на гладка и хомогенна примес.

Начупете бисквитите на дребни късчета и ги прибавете при шоколада. Добавете мини бонбоните маршмелоу (или нарязани на кубчета огромни бонбони), сушените червени боровинки и замразените боровинки. Разбъркайте добре.

Изсипете сместа в авансово намаслена и покрита с хартия за печене квадратна тавичка. Изравнете сместа и поставете в ледник за 2 часа.

Нарежете десерта на идентични квадратни части и поднесете.

За още забавни хрумвания за готвене - разгледайте канала на във

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Учителката пита: - Какво ще се случи, в случай че едно всичко разрушаващо гюле се удари в една неразрушима стена? Иванчо дава отговор: - Ще се вдигне цената… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМайката на Станислав желае повторна инспекция, ще сезира и прокуратуратаНовата вариация на ковид бе видяна за първи път от учени в град МококаТова ще е най-голямото обновяване от десетилетиеСмъртта на Шекспир няма нищо общо с ковид и с ваксинациятаЗа всяка секция в страната, в която е планувано машинно гласоподаване, ще има и 100 % брой хартиени бюлетиниВъпросът е в пристанищата на балтийските републикиРадев за парниковите излъчвания: Без спомагателни ограничения Европейски Съюз рискува да направи някои държави-членки по-бедни и неконкурентоспособниТе желаят отплата за неприетите децаЗапазват се досегашните заместник-председатели и секретариМожете да видите следи от нанесен побойЯвлението в този момент ще бъде с по-близки във времето перигей и пълнолуниеСрещата ще бъде в швейцарския град ЖеневаНепознатите влезнали в къщата към 3 часа през нощтаАрсовски: България не е в положение да отхвърли два пъти оферти за разрешаване на казуса с Македония Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР