С кворум на ръба започна днешното пленарно заседание на депутатите.

...
С кворум на ръба започна днешното пленарно заседание на депутатите.
Коментари Харесай

Вежди Рашидов осигури сутрешния кворум за работата на парламента, който беше на косъм

С кворум на ръба стартира днешното пленарно съвещание на депутатите. За следващ път тъкмо 121 народни представители се записват в пленарната зала, което е плануваният най-малко за начало на работата на законодателния орган.
Опитът Народното събрание да проработи за малко да се окаже несполучлив, откакто стана ясно, че, чиято регистрация се оказа решаваща, съобщи БГНЕС.
 ГЕРБ със закана: Българска социалистическа партия ще ни активизира да идваме в точния момент за работа ГЕРБ със закана: Българска социалистическа партия ще ни активизира да идваме в точния момент за работа
Деструктивната политика на Българска социалистическа партия за доказване, че Народното събрание не може да работи през днешния ден, докара до жертва на парламентарния надзор. Това за...
Имаме кворум, за жал на опозицията “, разгласи шеговито ръководителят Цвета Караянчева , която подкани депутатите от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които не вземат участие в утринната регистрация, да влязат в залата.
Минути по-късно опозицията зае местата си в лявата част на пленарната зала. В днешната стратегия на Народното събрание са залегнали промени в Закона за обществените предприятия и в Закона за ограниченията по време на изключителното състояние, с които се усилва периода за годност на документите за идентичност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР