С куп хубави мероприятия Левски ще отбележи 75-годишнината от рождението

...
С куп хубави мероприятия Левски ще отбележи 75-годишнината от рождението
Коментари Харесай

Левски готви куп инициативи за Гунди, Иванов с призив към феновете

С куп хубави мероприятия Левски ще означи 75-годишнината от рождението на най-голямата си легенда Георги Аспарухов. Това стана ясно на специфичен брифинг на „ сините “, на който финансовият шеф на клуба Красимир Иванов разгласи, че честванията ще стартират точно на рождението на нападателя, 4 май, и ще продължат най-малко до есента.

По подигравка на ориста на самия 4 май Левски е хазаин на Ботев, в който Аспарухов също е играл. Срещата е от 20.00 часа на Герена и ще може да бъде следена с Gong.bg, GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

Преди мача, от клуба по традиция ще поднесат венци и цветя пред бюста на митичния футболист пред Сектора А на стадион „ Георги Аспарухов “, а по-късно се планува и представянето на две книги, отдадени на Гунди. Отделно има планувана концертна стратегия, а по време на борбата с Ботев ще стане ясно публично кой ще е противник на Левски в демонстративния мач в памет на Гунди на 19 август. В края на вечерта е планувана и заря.

Междувременно Красимир Иванов употребява конференцията и с цел да оправи апел към почитателите на „ сините “, които възнамеряват да гледат мача с Ботев на стадиона.

„ Искам да кажа няколко думи за почитателите. За нас петък ще бъде по-специален празник. Ние го виждаме като опция всички почитатели да помислят какво значи Гунди за клуба и за какво. Искам да прикани всички, които ще дойдат в петък да мислят за деня като за ден на клубната фланелка. Нека всеки да пристигна с обичаната фланелка, с цел да бъде атмосферата специфична “, стартира Краси Иванов.

„ Денят стартира в 10 часа с поднасяне на венец пред паметника на Гунди на стадиона. От 11 часа в Централна поща ще представим публична пощенска марка 75 години Гунди, следобяд следват няколко неща, които ще се случват на стадиона От 16.00 часа ще има отворен увеселителен парк на стадиона. По-късно ще има сцена с музикални реализатори. Тя ще отвори 16.30 и ще продължи половин час преди началото на мача. Стадионът отваря час и половина преди дуела с Ботев. По-специално наличие се надяваме да ни уважат част от легендите на Левски и Ботев, играли с Гунди. Сега приказваме с управлението на Ботев “, добави Краси Иванов.

„ Две представяни на книги ще има в този ден. Биографична книга за Гунди и детска книга със заглавие „ Като Гунди “. След това мачът е сред двата тима, в които Гунди е играл. Вечерта ще има заря “, разкри още Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР