С крем брюле и бяло вино или шоколадова торта с

...
С крем брюле и бяло вино или шоколадова торта с
Коментари Харесай

Заведенията в Хасково с меню за влюбени

С крем брюле и бяло вино или шоколадова торта с ром ще отпразнуват влюбените Св. Валентин на следващия ден?! С тези вкусни десерти в менюто си примамват хасковските заведения своите клиенти за празника.

Виното постоянно е добра компания, споделят пък в едно от известните локални места за вкусна храна. Така че, даже да не сте влюбени и да сте решили да празнувате Св. Трифон, може да посрещнете вечерта с чаша розе и гальовен шоколадов мус от бял и млечен шоколад, гарниран с ягода.

Част от заведенията в Хасково изготвиха листата с ястията, които ще предложат на 14 февруари, още преди 20 дни. Други ресторантьори даже предоставиха опция на клиентите да избират сред няколко разновидността меню. Гарантирана е и музикалната стратегия, споделят в едно заведение, в което всеки уикенд има диджей. Този път подобен ще радва гостите и в четвъртък.

В локална механа с достоверен тип пък са решили потреблението да бъде по желание на клиента, само че да има вход 5 лева Там приканват гостите да се забавляват цяла вечер в компанията на диджей Nesh и да пият отлични виновност.

В един от нощните клубове са подготвили Valentine’s party с разнообразна музика. Началото е оповестено от 23:30 часа. И другите не остават по- обратно. И там ще има музикална стратегия, танцьори и изненади.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР