С кредит за близо 900 лева се е обзавела бившата

...
С кредит за близо 900 лева се е обзавела бившата
Коментари Харесай

Антония Петрова заложи мезонета от Бередин заради новия си

С заем за близо 900 лв. се е обзавела някогашната Мис България Антония Петрова , разбра HotArena

В случая заемът не е, тъй като Тоца го е закъсала, а от положително сърце. Целта на интервенцията е да подкрепи бизнеса на сегашния си брачен партньор Ивайло Батинков. В името на любовта миската прави и друга солидна всеотдайност. За да подсигурява парите, миската е заложила шикозния си мезонет в София, подарен й от съветския олигарх Александър Бередин след развода.

Финансово-любовната бизнес история стартира предходната година. Малко откакто роди момче на Батинков, Тоца се впуска самоуверено и в бизнеса. Срещу 67 хиляди лв. миската купува половинта акции от софийската здравна лаборатория. 

Макар и с съвременна техника и голям брой клиенти, сдружението на Петрова има насъбрани загуби и отговорности над един милион. Малко след договорката пернишката миска залага купеното сдружение. Повод е подписан заем от фирматаза търговия с медикаменти на сегашния й брачен партньор Ивайло Батинков. Самият заем е на стойност 443 162 евро. 

Макар бизнесът му да върви, кредиторите упорстват за в допълнение обезпечения, които да им подсигуряват, че Батинков ще им върне парите. Така здравната лаборатория на Тоца дружно с притежаваната техника също е присъединена към длъжниците. Отделно Петрова се съгласява да ипотекира и мезонета си в първокласен столичен квартал. 

Според контракта Батинков би трябвало да върне парите до 2021 година. Месечната вноска е сред 13 и 15 хиляди лв. , като се изключи юни тази година, когато се дължат 145 491 лв.. Според изискванията, при положение, че мъжът на миската не заплаща, на търг може да бъде извадена здравната лаборатория и жилището. 

Самият мезонет е с повърхност 158 кв метра и съгласно брокери цената му е най-малко 300 хиляди евро. Той остана благосъстоятелност на Антония след раздялата й с Бередин. Освен него, Тоца получи и три жилището в Созопол. Според слуховете, Бередин й е оставил и към 5 милиона лв. . В подмяна тя се съгласила да не помни предишните си обвинявания към него за принуждение и разгулен кавги. 

Петрова поема ангажимент и да не разкрива бизнес секрети на олигарха, написа България през днешния ден. Въпреки, че ужа са се споразумели, той не пропусна за последно да я клъвне във Facebook: " Искам да припомня на моята обичана какъв брой е къс пътят от Малдивите и Лос Анджелис до Лещен и Ковачевци ", заяде се той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР