С края на юли дойде и поредния звезден рожден ден.

...
С края на юли дойде и поредния звезден рожден ден.
Коментари Харесай

Дивашко парти на Гери-Никол! Певицата навърши 23 г. със зрелищен туърк в звездна компания

С края на юли пристигна и следващия звезден рожден ден. Разбира се, че става въпрос за Гери-Никол, която навърши 23 година Мислим си, че няма и смисъл да подчертаваме, че празникът е бил зрелищен.

Виж още: Във форма и през лятото - Златка Райкова вае тяло във фитнеса, проговори за същинската любов 

Певицата разгласява само горния карусел, както и едно видео, за което ще ви разкажем по-късно. Гери-Никол не споделя къде е било тържеството за празника, като даже е отбелязала Ямайка като място. 

Виж още: Секси мама: Цвети на Криско вае тяло с домакински фитнес, а резултатите са уникални 

Темата на купона явно е била дивата джунгла, сафари, Party Animal, като Гери-Никол е била и в много гръмък тоалет, дело на дизайнерката Евгения Борисова. А под фотосите честитки Гери-Никол е получила от колежките си Преслава, Данна, Лидия, както и от десетки почитатели.

Виж още: Само 3 дни отмора?! DARA за проектите за лятото, йогата и дипломацията

Както казахме и нагоре, това са единствените две фотоси от тържеството към този момент, само че пък Гери-Никол разгласява и едно клипче, на което се вижда по какъв начин туърква в компанията на Жанета Осипова.

" Животът е по-хубав, когато танцуваш ", написа рожденичката под видеото, а плеймейтката в коментар се радва, че двете са в темп. Двете дами са приятелки от много време, като нееднократно са скандализирали онлайн. В началото на годината двете даже качиха буйна целувка в стори.

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР