С края на мандата на Доналд Тръмп в Белия дом

...
С края на мандата на Доналд Тръмп в Белия дом
Коментари Харесай

Иванка Тръмп се изнася в Бункера на милиардерите

С края на мандата на Доналд Тръмп в Белия дом завърши и кариерата на Иванка Тръмп като консултант на президента . Затова и сълзите й при сбогуването с досегашния живот не бяха изненадващи. Но дъщерята на милиардера несъмнено не е за недоволство.
 Иванка Тръмп, Джаред Къшнър, тайните служби и използването на тоалетна
Тоалетната на Иванка, която коства 100 хиляди на данъкоплатците

Поредно безсрамие от страна на семейство Тръмп

Изглежда освен Доналд Тръмп ще се откри в Южна Флорида, само че и Иванка дружно със брачна половинка си Джаред Къшнър. Двамата са наели първокласен парцел в комплекса Arte Surfside.

Но това ще техен дом единствено за къс интервал от време , който се намира единствено на пет минути от непрекъснатото им жилище, което към момента не е готово за нанасяне.

Според информация на Wall Stree Journal, Иванка Тръмп и Джаред Къшнър са закупили парцел на остров Indian Creek - строго охранявана зона, известна като Бункера на милиардерите . Миналият месец те са платили 32 милиона $ за имение, което преди този момент е било благосъстоятелност на Хулио Иглесиас.

Сега обаче им следва повсеместен ремонт, преди публично да се нанесат в имението от повече от 8000 кв.м. Затова и са наели краткотрайния си дом за най-малко година. Не е ясно какъв брой тъкмо наем заплащат на месец за него, само че евентуално е в порядъка на няколко десетки хиляди $, предава CBS Miami.

А когато заживеят за непрекъснато на първокласния остров, Иванка и Джаред ще имат едвам 86 съседи - множеството от които са милиардери. Сред тях са емирът на Катар и Жизел Бюндхен и Том Брейди.

Интересно ще е да разберем дали дъщерята на Доналд Тръмп и брачният партньор й ще бъдат признати с отворени прегръдки в клуба на живущите в Бункера на милиардерите.
 Снимка 515441

Въпреки че по-голямата част от тях са дали своят вот точно за изгубилия последните президентски избори, има известни съмнения за настроенията, витаещи на острова. Това, което знаем сигурно е, че ще би трябвало да платят по 150 хиляди $ такса, с цел да аплайват за участие в Indian Creek Country Club.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР