С кратко видео от моминското парти, за което говори цяла

...
С кратко видео от моминското парти, за което говори цяла
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Цяла София говори за това моминско парти! 24 часа преди сватбата си булка направи нещо шокиращо в столична кръчма!

С малко видео от моминското празненство, за което приказва цяла София, се снабди извънредно HotArena.

Скандалните фрагменти са от моминското празненство на жена, която в края на февруари, ден преди сватбата си, събира приятелки за ваучър в столичната етнотека „ Хъшове “ на бул. Мария Луиза. По обясними аргументи не загатваме името й.  Както повелява традицията - приятелките й поръчали стриптийзьор, който да нажежи пристрастеностите в разгара на купона. Щом пристигнал редът на мачото, бъдещата младоженка към този момент била толкоз пияна, че въобще не можела да дава отговор за дейностите си или минимум да мисли за бъдещия си избраник.

Освен от изобилното количество алкохол, което погълнала, кръвта на дамата кипнала щом здравенякът я яхнал и почнал да се търка в нея. Вдъхновена от аплодисментите мацката не се замислила доста и дарила стриптийзьора с фелацио пред очите на всички присъстващи.  Във видеото се вижда единствено началото на бруталното осъществяване, почтено за епизод от розова поредност филми за възрастни, настояват очевидци.

На въпросното моминско празненство, трансформирало се в чиста оргия, участвала и Десислава Николова,   една от най-близките приятелки на младоженката.  Деси стана известна със фотографията, на която прегръща служител на реда по време на митингите против държавното управление през ноември 2013г. Непълнолетната тогава Николова бе упрекната, че е  участвала в митингите без компаньон, а също по този начин, че използва алкохол и неразрешени субстанции. След това момичето и татко й бяха викани неколкократно да дават пояснения в полицията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР