С красиво морско парти отпразнува 62-рия си рожден ден Марта

...
С красиво морско парти отпразнува 62-рия си рожден ден Марта
Коментари Харесай

Марта Вачкова празнува с богаташ

С красиво морско празненство отпразнува 62-рия си рожден ден Марта Вачкова, а почетн посетител бе един от най-богатте българи . Празненството бе преди дни в Созопол, а снимки от щастливото събитие пусна самата тя в мрежите. "Благодаря ви, другари, щастлива съм ", написа Вачкова. Благопожелания и дарове екранната сестра Жекова от сериала "Откраднат живот " получи от най-близките, измежду които и "любими мъже ", както се изрази самата актриса.

С цветя и подарък се включи и предприемачът Николай Вълканов, който бе в компанията на брачната половинка си Румяна Георгиева. На 29 юли преди две години точно Марта Вачкова бе кума на сватбата на най-големия паралия в минния бизнес у нас и приятелката му дружно с сътрудника Владо Пенев. "Пожелавам си една по-добра година, по-здрава, защото през тази, която мина, претърпях нелека интервенция, от която към този момент се възвърнах.

Дай боже, и обстановката с ковид да се оправи ", надява се Марта Вачкова. Цялото лято тя ще изкара в компанията на майка си Силвия и щерка си Рада, която се демонстрира доста рядк в обществените мрежи. Талантливото момиче рисува добре и към този момент не счита да живее отвън България. Единственият мъж, който остава непрекъсната големина в живота на надарената фаворитка на народа, остава Владо Пенев.

Съвсем скоро той изненада с нова визия - махна си брадата под давлението на своята другарка Марта. "Младея, а? Благодаря ", радваше се като малко дете на комплиментите в нета Пенев, откакто пусна фотография, на която е свалил 10 кг от тежестта си, както и очевидно от възрастта си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР