С коронавирус се оказаха и хиляди британци. Въпреки че в

...
С коронавирус се оказаха и хиляди британци. Въпреки че в
Коментари Харесай

Нешке, ще ни гази короната, казала през 1996 г. баба Ванга на Нешка Робева

С ковид се оказаха и хиляди британци. Въпреки че в Обединеното кралство се въздържат от по-крути ограничения поради обстановката, пандемията плаши локалните поданици.

Те, сходно на българите, потеглиха да се презапасяват с хранителни артикули.

Именно в тези дни те насочиха взор към… България. Британският таблоид „ Daily Star “ споделя за пророчеството на баба Ванга от далечната 1996 година, което се появи в профила не на кого да е, а на легендата в художествената гимнастика Нешка Робева. Вижте в канала „ OMG Facts “ във vbox7:

Както се знае, Нешка Робева и баба Ванга бяха близки и треньорката посещаваше постоянно пророчицата в Рупите. Британците назовават баба Ванга „ балканският Нострадамус “ и припомят, че тя е предрекла атентата в Ню Йорк на 11 септември, както и Брекзит.

„ Нешке, ще ни гази короната “, споделила през 1996 година баба Ванга на Нешка Робева, която тогава не си давала сметка и не разбирала какво ѝ споделя пророчицата. Дори си помислила, че още веднъж ще бъдем под короната на съветската настойчивост. Уви, Нешка Робева не разкрива дали ѝ е било казано повече, като да вземем за пример по кое време ще свърши всичко това, само че пожелава да минем леко.

Британският таблоид напомня, че пророчествата на Ванга за 2020 година са много тъмни – тя е предрекла ликвидиране след нападение на Владимир Путин, както и мозъчен израстък на Доналд Тръмп. От английската редакция считат още, че 85% от пророчествата ѝ са се сбъднали.

От друга страна обаче нееднократно родственици на Ванга са споделяли, че писанията от нейно име са измислици, защото тя в никакъв случай не е говорила с такава конкретика.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР