С коронавирус се оказаха хиляди британци и въпреки че в

...
С коронавирус се оказаха хиляди британци и въпреки че в
Коментари Харесай

Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е казала пророчицата за коронавируса?

С ковид се оказаха хиляди британци и макар че в Обединеното кралство се въздържат към по-крути ограничения поради обстановката, пандемията плаши локалните поданици, които сходно на българите, потеглиха да се презапасяват с хранителни артикули. 

Виж още: С деца в изолираност! Как се оправят Преслава, Теа Минкова, Антония Петрова и други известни майки?

Именно в тези дни те насочиха взор към... България. Британският таблоид Daily Star споделя за пророчеството на баба Ванга от далечната 1996 година, което се появи в профила не на кого да е, а на легендата в художествената гимнастика Нешка Робева.

Виж още: Алкохол, чесън, комари, мраз... СЗО разбулва митовете за ковид!

Както се знае, Нешка Робева и баба Ванга бяха близки и треньорката посещаваше постоянно пророчицата в Рупите. Британците назовават баба Ванга " Балканският Нострадамус " и припомят, че тя е предрекла агентата в Ню Йорк на 11 септември, както и Брекзит.

Виж още: Божинов, Гъмзата, Мартин Петров, Бандаловски си поиграха с тоалетна хартия! Зоват: Останете у дома!

" Нешке, ке ни гаи, короната ", споделила през 1996 година баба Ванга на Нешка Робева, която тогава не си давала сметка и не разбирала какво ѝ споделя пророчицата. Дори си помислила, че още веднъж ще бъдем под короната на съветската настойчивост. Уви, Нешка Робева не разкрива дали ѝ е било казано повече, като да вземем за пример по кое време ще свърши всичко това, само че пожелава да минем леко.

Виж още: Изписаха болния Том Ханкс, само че други обичани артисти се оказаха позитивни за COVID-19

Британският таблоид напомня, че пророчествата на Ванга за 2020 година са много тъмни - тя е предрекла ликвидиране след нападение на Владимир Путин, както и мозъчен израстък на Доналд Тръмп. От английската редакция считат още, че 85% от пророчествата ѝ са се сбъднали. 

Виж още: За COVID-19 от доктор Шопов: Кога ще свърши всичко това, каква е задачата на изключителното състояние?

От друга страна обаче невендъж родственици на Ванга са споделяли, че писанията по неин адрес са измислици, защото тя в никакъв случай не е говорила с такава конкретика. 

Източник thumbnail: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР