С концерт и празнична програма ще бъде открит стадион Христо

...
С концерт и празнична програма ще бъде открит стадион Христо
Коментари Харесай

Откриват Колежа с концерт и празнична програма, работи се за взимане на категория 4 на УЕФА

С концерт и празнична стратегия ще бъде открит стадион " Христо Ботев " на 29 април. Стадионът ще бъде открит с мача сред Ботев и Левски в дуел от елита, а преди този момент ще има концерт зад Южната естрада от 15:30ч. с присъединяване на Д2, Стефан Вълдобрев и нормалните обвинени, Ансамбъл Тракия, а водещ на събитието ще бъде Део. В 17:15ч. ще бъдат отворени вратите на стадиона, а в 18:30ч. стартира церемонията по формалното разкриване. 
Прочетете още
Това стана ясно на брифинг, на който участваха кметът на Пловдив Здравко Димитров, строителят на стадиона Илиян Филипов, прокуристът на Ботев Асен Караславов, притежателят на охранителна компания " Трафик ", която дава отговор за сигурността на стадиона Александър Апостолов, зам.кмета по строителството Пламен Райчев и шефът на полицията старши комисар Васил Костадинов. 

От клуба оповестиха, че напълно скоро ще пуснат информация в формалния уебсайт за продажбата на билетите за дуела. 

Вече се работи и за взимане на четвърта категория на УЕФА, като е допустимо тя да бъде получена още преди стадионът да бъде изцяло затрупан с козирка. 

" Важен и дълго чакан ден за град Пловдив. Искам да изкажа признателност към господин Борисов, който обезпечи цялостното финансиране за стадиона. Условията, в които работихме даже бяха враждебни. Въпреки всичко ние се справихме. Не е строено в страната такова оборудване от дълги години. Нека да има повече триумфи от тук натък. Нека невероятните мигове да се множат. Пловдив е най-спортният град, Пловдив го заслужава. Празникът да не стопира. Пожелаваме триумф на клуба и на националния тим, тъй като ще има мачове на националния тим тук. Ще го приключим както сме поели задължения и да си го пазим. Срокът беше доста къс. Имаше и доста катаклизми в света, имаше и вътрешни проблеми. Всички сме обединени да вървим напред и до нови триумфи. Ще дава Златната книга на Ботев на Музея на стадиона, когато е подготвен. Искаме да покажем, че пловдивчани можем доста повече ", съобщи кметът Здравко Димитров.  

" " Искам да кажа голяма признателност от името на клуба и притежателя Антон Зингаревич към кмета Здравко Димитров и Илиян Филипов направиха допустимо клубът да се завърне в неговия дом след съвсем 10 години. В 14:00ч. идва комисията по лицензиране на стадиона от БФС, само че откакто имаме. В магазина на центъра и билетната каса на стадиона ще бъдат пуснати билетите. Може би ще се продават билети и в билетните каси пред Общината и на Античния спектакъл. Клубът има идея по какъв начин ще се ръководи стадиона. Знаем, че няма да е елементарно, само че ще успеем да го менажираме на едно огромно европейско равнище. Подготвяме бранша за публицистите. Цялата информация за билетите ще бъдат оповестена скоро в формалния уебсайт. В най-близко време ще бъде разгласен човек, който ще ръководи стадиона. Имаме няколко разновидността ", съобщи прокуристът Асен Караславов.  

" Това беше един от най-тежките ми планове. Оставихме цялото ми сърце да приключим стадиона в точния момент. Ще премахнем всички седящи места в гостуващия бранш за мача с Левски, с цел да не развалим празника. Цялата пловдивска общност може да е спокойна. Поръчваме металните структури, покривната констуркиця и фасадата. Стадионът ще бъде приключен изцяло до края на годината. Когато всичко свършва добре е добре за всички. Работим с клуба и Общината за Четвърта категория на УЕФА за стадиона. Надяваме се даже преди да бъде затрупан изцяло стадиона да имаме категория Четири. Целта на всички е оптимално бързо да вземем категория 4 на УЕФА ", съобщи строителят на стадиона Илиян Филипов.  

" Очакваме 18 000 фенове и молим почитателите да дойдат по-рано, с цел да не се получи скупчване пред входовете. Всички входове на стадиона отварят в 17:15ч. ", сподели Александър Апостолов.  

" От мое име желая да изразя нашата признателност и да поздравя всички, които имат присъединяване в изработката на това съвременно оборудване. Това, което бих помолил всички почитатели да заемат местата си по-рано. От дълги години Пловдив не помни подобен мач, на който ще има толкоз доста хора. От 17:15ч. стартира стратегия вътре в региона на стадиона. Бих желал да направя послание към жителите да дойдат без коли, тъй като има лимитирана опция за паркиране. Гостуващите почитатели ще бъдат към 1800 и би трябвало да осигурим условия на паркиране и на техните коли ", съобщи шефът на полицията Васил Костадинов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР