С компромати изнудвал за нови срещи 55-годишния мъж от Сливен

...
С компромати изнудвал за нови срещи 55-годишния мъж от Сливен
Коментари Харесай

Ученичката от Сливен, изнасилвана от 55-годишен: Изнудваше ме с голи снимки

С компромати изнудвал за нови срещи 55-годишния мъж от Сливен жертвата си - ученичка, която изнасилвал и заплашвал в продължение на година. 

" За всяка последваща среща той ме изнудваше с нови клипчета, голи фотоси, че ще ги качи и популяризира, че ще ги залепи до моето учебно заведение, на село, до на мама работата и че ще убие брат ми ", описа момичето пред Би Ти Ви.

То пожела да резервира самоличността си в загадка. 

" Нашата първа среща беше до Трета поликлиника до болничното заведение. Моят другар ме срещна с него, защото той е от село. На другия ден той беше пред учебно заведение в междучасието. Срещнахме се, той ме помоли да отидем до тях, с цел да вземем някакви неща, само че не помня какви. И оттова потегли целият стрес и цялата обстановка ", описа момичето.

В дома си мъжът извадил револвер. " Каза, че бил служител на реда и е лежал смъртна присъда, че нищо не го интересува. Попита дали може да вършим секс ", спомня си ученичката.

Тя не е отишла в полицията точно поради заканите, само че и тъй като нямало доверие на правораздаването. " Притеснявам се, тъй като прокуратурата, в случай че не реши да влезе в пандиза за години и да си изплати за това, което е направил с нас, той ще излезе и ще продължава ", изясни тя. 

Промяната в нея първо забелязала майка ѝ. " Много зле ѝ се отрази. Постоянно питаше какво става. Аз бях радикално изменена, не говорех с никого, не общувах толкоз доста с приятелки, затварях се в себе си и си споделях, че ще мине този стрес ", спомня си тя.

Мъжът идвал в дома на момичето в отсъствието на майката, която работи на смени, а от време на време върви и на посетители при сина си. Заради странното държание на щерка си, тя решила да постави камери в дома си и да види какво се случва. Брат ѝ също ги е видял и се е заел със случая. Намерил и други негови жертви, в това число и момчета и малолетно дете. Обърнал се към медиите, с цел да не се неглижира случая от органите на реда. Той призна, че се опасява за фамилията си.

Ученичката опитвала да заплаши насилника с насилника.

" От затвор се излиза. От гробищата - не ", дал отговор ѝ той.

Тя самата знае за най-малко още една жертва на мъжа. Един ден в дома му намерило заключено момиче на 23 години. " Разбрах от нея, че я заключва, не я пуска да върви до тоалетната, прави го в стаята. Зад вратата има секира ", изясни тя.

Пред камерата, въпреки и с тил, застана и втората жертва. Смелост да приказва пред медията събрала в последния миг. " Отивах до магазина. Той ми сподели да пием по едно и повече няма да се виждаме. Съгласих се, че няма да се виждаме повече. Накрая се оказа, че ме е излъгал ", изясни тя.

После мъжът ѝ завел в дома си. Тя желала да се прибира, а той ѝ обяснил, че я е излъгал, с цел да пристигна. Един месец тя стояла заключена в тях.

" Поряза ме с нож. Заплашваше ме с брадвата, споделяше, че в случай че опитам да избягам, ще ме гръмне ", споделя той.

Мъжът е с повдигнати обвинявания за обезчестяване. Присъдата, която може да получи е от две до осем години затвор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР