С колона от 10 автобуса, 25 камиона и 10 леки

...
С колона от 10 автобуса, 25 камиона и 10 леки
Коментари Харесай

Мощен протест на автомобилните превозвачи в Благоевград! 25 камиона, 10 автобуса и леки коли се включиха в протестното шествие /СНИМКИ/

С колона от 10 рейса, 25 камиона и 10 леки автомобила превозвачите в Благоевград стачкуваха през днешния ден.Точно в 10. 00 часаднес те се събраха на полигона край село Българчево,откъдето потеглиха в посока Симитли. Не блокираха пътниартерии, с цел да не пречат на придвижването,но ясно изразиханедоволството си от високите цени на горивата и невъзможността да работят при естествени условия.

Основното им искане е да се редуцират цените на горивата и понижаване на акциза, както и задълбочена инспекция от способените органи върху вноса на суровия нефт.

Според шефа на една от компаниите – Николай Хайлезов, настояванията са да се махне биопродуктътот горивото или да се понижи акцизът. “Не е нужно да затваряме пътища, просто ще спрем да работим – това повече боли. Вече има доста банкрутирали превозвачески фирми”, обстановката е отвън надзор и по този начин не може, сподели Хайлезов.

Припомняме,че митингът се провежда от Българската камара на автомобилните превозвачи и през днешния ден ще се организира в още няколко града.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР