С колегите от Продължаваме промяната- (ПП-ДБ) работихме върху обща законодателна

...
С колегите от Продължаваме промяната- (ПП-ДБ) работихме върху обща законодателна
Коментари Харесай

Десислава Атанасова : Благодарение на ГЕРБ има правителство и ще има и съдебна реформа

С сътрудниците от Продължаваме промяната- (ПП-ДБ) работихме върху обща законодателна стратегия и имаме единодушие тя да наподобява по избран метод. Към този миг държавното управление няма направена управническа стратегия. Аз се надявам в границите на седмица министрите да стартират да извеждат най-важните цели. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ- в Народно събрание Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.  

Тя напомни, че сътрудниците им от ПП-ДБ преди няколко месеца, когато още веднъж се е обсъждала тематиката за правосъдната промяна, те не са били в залата. „ Поискахме и Конституционен съд да даде пояснение на ролята на Следствието в самостоятелната правосъдна система. На въпроса за господин Пеевски, не знам дали има два прочита, дали се разисква име, пост и дали има някакви разнообразни стандарти във връзка с другите народни представители. Днес аз подсетих, че когато чегъртаха, тогава и Демократична България гласоподаваха по един чудноват метод един депутат да не взе участие в парламентарна комисия. Всеки депутат е определен, той има права по Конституцията. Това са парламентарни обичаи “, акцентира тя.

„ Има тематики, които са изведени, като приоритет на това държавно управление – конституционна промяна, Шенген, евроатлантическият път на България. Има тематики, по които няма да имаме съгласие “, уточни Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

„ За мен гласуването на това държавно управление бе огромен персонален компромис, само че е единствената опция за устойчиво ръководство. Този компромис трябваше да бъде изработен. Аз имах прекалено много рецензии и искания към персоналния състав на това държавно управление, да вземем за пример за Асен Василев като финансов министър. Ние обещахме непоклатимост на българските жители и това бе по-добрият вид. Гласувах „ за “ и поради Мария Габриел, която ще вложи старания, с цел да потвърди, че България може. Ние направихме голям компромис единствено и единствено да има България държавно управление “, изясни тя.

Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, разяснява и тематиката с имунитетите. „ Бойко Борисов какъв брой години е лице без имунитет? За правосъдна промяна приказваме от толкоз от дълго време. Сега ще бъдем поръчител и ще поставим всички старания да има конституционна промяна, тъй като си държим на думата. Считаме, че е нелогично е Прокуратурата да желае имунитета на Кирил Петков след две години. Тя се трансформира в бухалка. Всичко, което сме декларирали като наш приоритет ще бъде направено. Благодарение на има държавно управление и ще има и правосъдна промяна “, безапелационна е Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР