С кола за повече от 200 000 лева се придвижва

...
С кола за повече от 200 000 лева се придвижва
Коментари Харесай

Меди се сдоби с чисто нов Mercedes за 200 бона

С кола за повече от 200 000 лв. се придвижва нашумелият реализатор Меди. Бившият на Моника Валериева брои крупната сума за бляскав състезателен Mercedes, написа „ България Днес “. Колата е чисто нова и е създадена от консорциума преди няколко месеца.

На всичкото от горната страна музикантът платил е и значително пари, с цел да има тузарски и друг номер. Вместо да заложи на 4 идентични числа, Меди избира 3 едни и същи, а четвъртата е на обичаното му число - 7. Разбира се, парите не са проблем за дуетната половинка на Галена. Само за месец артистът заработва по 120 бона, защото се продуцира самичък и не заплаща на компания, която му държи правата. Возилото на Мехмед Гогов, както е името на изпълнителя, е цялостно с екстри. Меди още се опасява да остави новата си играчка в ръцете на водач.

Затова чалга артистът самичък ръководи колата, която е матово сива, видя още кореспондент на вестника. Преди дни артистът паркира скъпарското возило в центъра на Созопол, където има присъединяване в механа край морския бряг. Със прекъсването на лъскавия Mercedes настана блъсканица и редица почиващи започнаха втренчено да зяпат чия е тузарската кола. Меди отдавна е почитател на една от най-популярните немски автомобилни компании и постоянно си купува тъкмо този модел на марката - несъмнено, все по-нов.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР