С коктейл „Молотов” запалиха автопарка на бизнесмена Георги Джавалеков, който

...
С коктейл „Молотов” запалиха автопарка на бизнесмена Георги Джавалеков, който
Коментари Харесай

Коктейл Молотов подпали автопарк на бизнесмен!

С коктейл „ Молотов” възпламениха автопарка на предприемача Георги Джавалеков, който живее в санданското село Ново Делчево.
Увредени са общо 7 МПС-та – 3 тежки машини, 1 мотокар и 3 леки автомобила, заяви в. "Струма ". Стойността на вредите е в развой на определяне. По предварителна информация става въпрос за имуществена щета за над 100 000 лв..

Палежът е осъществен малко след 22 ч. на 24-и против 25 февруари. Цялото Ново Делчево е шокирано от палежа на автопарка на техния съселянин. Кметът Валентин Апостолов не пожела да разяснява случилото се.

Районът към паркинга и склада на Джавалеков е охраняван с видеонаблюдение. Разследващите разчитат причинителите на палежа да бъдат открити от конфискуваните видеозаписи от камерите.

В селото Георги Джавалеков е прочут като един от най-големите търговци на техника за земеделското стопанство, даже отдава такава чартърен. Има и товарни коли за транспорт над 10 тона. Търговската си активност той е почнал преди 10 години.

Джавалеков е притежател на оранжерии за ранно развъждане на зеленчуци. Има двама сина, разграничен е с първата си брачна половинка, живее на фамилни начала с жена от Сандански. Освен с камери регионът към паркинга е охраняван и от пазачи, а достъпът до него е стеснен.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР