С късмет и множество успешни прогнози се отчетоха играчите в

...
С късмет и множество успешни прогнози се отчетоха играчите в
Коментари Харесай

Страхотни печалби от играта „Еврошанс“

С шанс и голям брой сполучливи прогнози се регистрираха играчите в пунктовете на „ Евробет “, което им донесе заслужени облаги от играта „ Еврошанс “.

Един от първенците е 61-годишният Евгени Чернев от Ардино, който работи като охранител. Той печели страхотната сума от 8 000 лв. след познаването на 9 от 9 цифри в играта „ Еврошанс “. Успехът му е дублиран от неговия съгражданин Сезгин Рюстемм, който също завоюва 8 000 лв. с идентична прогноза.

8 000 лв. написа върху чека и на Галина Златева от Правец. 60-годишната дама е имала предчувствието, че ще завоюва и го следва безотказно, до момента в който маркира своите 9 цифри, които я довеждат до облагата.

6 000 лв. отидоха при Цветомир Велинов от Елин Пелин, който пожъна триумф с познаването на 8 от 8 цифри в играта „ Еврошанс “.

Със сумата от 6 000 лв. измежду късметлиите се записа и участник от Твърдица. По 5 000 лв. сграбчиха цели четирима играчи от Казанлък, Костенец, Елхово и Чорбаджийско, а 5 320 лв. отпътуваха за Благоевград.

Тегленията на играта „ Еврошанс “ можете да следите в пунктовете на „ Евробет “ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР