С къща в покрайнините на София с голям двор и

...
С къща в покрайнините на София с голям двор и
Коментари Харесай

Мария Игнатова наследи къща-мечта от майка си

С къща в покрайнините на София с огромен двор и китна градина се фука Мария Игнатова. Имотът е оценен на към половин милион лв.. Той е унаследен от майкатa на русокоската. Бившата на Димитър Рачков се шири там с сегашния си брачен партньор Ивайло Нойзи Цветков. Красивото имение се трансформира в коментирана тематика преди известно време, когато Мария гостува в предаването „ Черешката на тортата ”. Тази седмица пък е ред на благоверният й Нойзи да показа кулинарните си умения в шоуто.
Освен с първокласна кухня, винтидж акценти и разнообразни творби на изкуството като фон, фамилното им гнездо се отличава още с огромен двор и открити стълби в едната му част. Игнатова не крие, че се увлича по интериорния дизайн и концепцията за обзавеждането е била нейна. Къщата имала потребност от ободряване, по тази причина Мария персонално се заела с ремонта. Тя трансформирала дома напълно по собствен усет и в този момент е доста горда с крайния резултат.

Блондинката постоянно разгласява фотоси от двора си и демонстрира я по какъв начин пие кафе, я по какъв начин чете книга. Откакто се раздели с артиста Димитър Рачков, тя е станала доста дейна в обществената мрежа. Водещата на „ Звездите в нас ” демонстрира още по какъв начин тренира и по какъв начин се грижи за цветята си.

Припомняме, че Мария и Ивайло се венчаха предходната година в стеснен фамилен кръг. Церемонията се състоя в черквата „ Рождество Богородично ” в софийското село Житен. Игнатова дефинира сегашния си мъж като „ огромната й обич ”, той също се изрича ласкаво за нея в свои изявленията.

Това е втори брак за водещата, която преди години бе омъжена за предприемача Петко Димитров. От него има наследник в тийнейджърска възраст на име Виктор, който живее главно с татко си, а с Мария се вижда няколко пъти с месеца.

Иначе най-обсъжданата връзка на русокоската бе тази с артиста Димитър Рачков. С него по този начин и не стигнаха до олтара, само че изкараха дружно цели 8 години. „ Никога не ми е предложил брак. Може би, в случай че го беше сторил в подобаващото време, щях да приема ”, споделяла е преди време Игнатова. Митко обаче изпуснал момента и последователно романтиката сред двамата изцяло угаснала. Говори се, че се стигнало да взаимни изневери, като Игнатова кръшнала първа.

С днешна дата Рачков е привързан с много по-младата от него Анита Димитрова , с която е доста благополучен, а Мария продължи живота си с Ивайло Нойзи Цветков. Макар че са хора на междинна възраст, русокоската и мъжът й постоянно се държат като щури младежи. Неотдавна те качиха къс видеоклип в инстаграм, на който танцуват постепенно, натискат се и се целуват буйно. Някои побързаха да ги скастрят, че демонстрират прекомерно доста и напряко се излагат, само че други ги окуражиха да не крият любовта си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР