С късен гол на защитника Лука Калдирола Монца победи с

...
С късен гол на защитника Лука Калдирола Монца победи с
Коментари Харесай

Интер записа историческа загуба от Монца

С късен гол на бранителя Лука Калдирола Монца победи с 1:0 Интер в 30-ия кръг на Серия А. Българският национал Валентин Антов не се появи в игра за гостите.

Загубата е историческа, защото за първи път в историята си нерадзурите паднаха три пъти подред на „ Сан Сиро “ без да отбележат гол. Преди Монца тук с по 1:0 завоюваха Ювентус и Фиорентина..

Тимът на Симоне Индзаги към този момент шест срещи в Серия А е без победа. Последният им триумф е над застрашения от изпадане Лече през март. Интер е пети в класирането с 51 точки, на две след.

Монца вкара в 78-ата минута. Калдирола забоде топката в мрежата след ъглов удар, изпълнен от Патрик Чурия. Голът накара вицепрезидента на Монца Адриано Галиани, управлявал дълги години Милан, да се изправи на трибуните с вдигнати юмруци от наслада.

Иначе Хоакин Кореа беше покрай гол за нерадзурите, само че вратарят Микеле де Грегорио избави изстрела му. Ромелу Лукаку пропусна другата добра опция за домакините след час игра. ТОй насочи прецизен удар, само че Де Грегорио избави. Белгиецът имаше още един късмет да вкара, само че този път би неопределено.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР