С карабина в обора, който държал в село Лекани, Кавала,

...
С карабина в обора, който държал в село Лекани, Кавала,
Коментари Харесай

Двойно убийство и самоубийство разтърси Кавала

С карабина в обора, който държал в село Лекани, Кавала, 56-годишен животновъд изписа с кръв последната страница от живота на 10-месечния си наследник и 31-годишната си някогашна половинка, след което се самоуби. В тялото на бебето са открити 10 сачми, а в тялото на майката 6.

Жители на селото оповестяват, че към два месеца 56-годишният не живеел в една къща със брачната половинка си и новороденото им дете и евентуално 31-годишната му брачна половинка от немски генезис е желала да се разведат.

Малкото селце в региона на Кавала, както и цяла Гърция потънаха в тъга от бруталното ликвидиране и никой не може да разбере по какъв начин един татко съумя да обърне револвер и невъзмутимо да убие детето си. На няколко метра от мястото на убийството, против единичното легло в дребната стая на обора, на стената към момента има разнообразни фотоси, изобразяващи красиви и безгрижни моменти на някогашната двойка, малко преди животновъдът да ги екзекутира.

След като умъртвил майката и сина си, той се обадил на първия си братовчед и му споделил „ ела в обора “.

„ Преди да се обади, чух два изстрела, само че помислих, че са ловци. Веднага щом затворих телефона, чух трети изстрел “, споделя роднината пред protothema.gr, като акцентира, че гледката, на която е станал очевидец незабавно щом дошъл в обора била ужасяваща.

„ Намерих и тримата мъртви. Бебето беше лежеше безжизнено до натрупа на майка си “, споделя той.

" Анна беше образец за човек, с доста добра душа, възпитана ”, споделя потресената й вуйна и акцентира, че се срещнала с мъжа си преди четири години, когато пристигнала в селото, с цел да напише книга.

„ Тя живееше с него, роди се дете, разделиха се и в последно време не се виждаха. Анна сподели, че желае да се върне в Германия с детето, само че не е сигурна. Всеки ден му даваше сина и си играеха. Той пристигна сутринта и я взе от къщата. Анна живееше в къщата на дядо си с детето и той идваше всеки ден да я вижда ”, споделя лелята.

Шокиращо е заключението на съдебно-медицинската експертиза за двойното ликвидиране и самоубийство в Кавала.

Според Voria.gr, съдебно-медицинската експертиза на Никос Кифнидис демонстрира, че причинителят в началото е прострелял бебето, което сложил на земята по тил отляво пред очите на уплашената му майка и го прострелял с едноцевния си револвер, който употребявал за лов на дръпнат дивеч. Смъртта на бебето настъпила незабавно. След това презаредил револвера със сачми за диви прасета и прострелял някогашната си партньорка Анна в тил. Жената също е умря незабавно, защото белите й дробове, сърцето и част от черния й дроб са били раздрани.

След двойното ликвидиране 56-годишният насочил револвера към сърцето си. Първият му опит да се самоубие се провалил, защото револверът наподобява се изплъзнал от ръцете му. След това сложил различен патрон в револвера като този път пъхнал цевта в устата си и стрелял, което довело до мигновена гибел.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР