С камари отпадъци е отрупана ул. Поручик Въльо Стефов, видя

...
С камари отпадъци е отрупана ул. Поручик Въльо Стефов, видя
Коментари Харесай

Пловдивските квартали потънаха в боклуци

С камари боклуци е отрупана ул. „ Поручик Въльо Стефов ”, видя през вчерашния ден репортерът на „ Марица ”. Улицата се намира сред жилищен комплекс „ Южен ” и квартал „ Остромила ”.

Навън до контейнерите за боклук и напряко върху зелените площи и тротоара са изхвърлени остарели матраци, одеяла, непотребни облекла, кашони, посуда, пластмасови шишета. Клошари, които в ранни зори обикалят из крайните квартали в търсене на прехранване, ровят в боклука и го разхвърлят по цялото пространство. Общинското дружество „ Чистота ” не смогва да се пребори с боклука. " Цигания ", недоволстват хората, привикнали да съблюдават разпоредбите за публичния ред. И съпоставят градския пейзаж със сметищата на " Столипиново ".

Директорът на " Чистота " Иван Стоянов нееднократно припомня, че ненужната мебелировка би трябвало да се изнася по график, който е оповестен в уеб страницата на предприятието. Хората обаче вършат уборка, когато имат свободно време. Контейнерите за пластмаса и стъкло също са неуместни. В тях няма по какъв начин да се сложат огромни кашони и затова избираме да ги оставяме на тротоара, до казаните.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР