С какво впечатляват залозите на живо?

...
Днес, благодарение на модерните технологии вече не е нужно да
Коментари Харесай

Днес, благодарение на модерните технологии вече не е нужно да се разкарваме до най-близкия физически пункт на легален букмейкър, за да поставим своя залог за дадено спортно събитие. В интернет пространството има достатъчно много сайтове, където да поставим своите залози. Освен за предстоящ мач, онлайн букмейкърите като този тук www.nostrabet.com/efbet/ ни предоставя и възможността да поставим залог на живо.

Залозите на живо са изключително популярни сред аудиторията напоследък. Все повече и повече потребители виждат уникални възможности за печалба и повече адреналин, когато залагат на спортно събитие, което вече е започнало. Сигурно се чудите защо, но ние имаме реалните причини, подтиквайки толкова много играчи да предпочитат именно залозите на живо. В този материал ще ви запознаем максимално подробно за тях, но преди това, нека да уточним…

Какво представляват залозите на живо?

Залозите на живо представляват малко по-особени от стандартните залози. Под стандартен залог разбираме прогноза на спортно събитие, която можем да поставим най-късно преди първия съдийски скандал. Обратно, един залог на живо се отваря и става активен с първия съдийски сигнал. Последният залог на живо, който можете да поставите, е непосредствено преди последния съдийски сигнал. Това означава, че заложите на живо са на практика залози в реално време. Докато трае събитието, всеки играч може да поставя колкото иска залози.

Типично за залозите на живо е, че при тях има постоянно, изключително динамично движение на коефициентите. С всяко следващо по-решаващо за крайния изход от мача обстоятелство се променят и ставките за отделните пазари. Ето защо повечето играчи поставят няколко залога на живо на един и същи мач, обикновено с цел да покрият евентуална загуба или да компенсират първоначално грешно направената прогноза.

Залози на живо на практика могат да се поставят на всеки вид спорт. Друг е въпросът, че в секциите си за залози на живо букмейкърите сами избират на коя дисциплина да заложат. Точно както е и в програмата за предварителни залози, и в тази за залози на живо най-многобройни са пазарите, свързани с футболните мачове.

Какво играчите харесват в залозите на живо?

Нека изброим и основните причини, които карат редица потребители на онлайн букмейкъри да изберат не стандартните, а именно залозите в реално време. Ето някои от тях:

Възможност да следят играта в реално време и на база случващото се да преценят по-добре какъв би бил краят на мача. Това позволява на играчите да използват своята интуиция и реалните си знания за дадена дисциплина, лига и дори конкретен отбор и да ги приложат на практика.

В тази връзка, почти всички големи букмейкъри, които предлагат залози на живо, към тях предоставят и уникалната опция за гледане на мача на живо. Позната като live streaming, тази услуга е напълно безплатна и от нея могат да се възползват и играчите, които дори не са поставили залог на конкретното събитие.

Няма спор, че залагането на живо е много по-динамично, а от там и носи повече адреналин, тоест играчите твърдят, че тук забавлението е много по-силно и винаги гарантирано.

Наличие на ексклузивната функция за затваряне на залога. Тази опция е позната още и като откупване на залога. При нея играчът има възможност да затвори своя залог, тоест да се откаже от него преди края на мача, най-често в случаите, когато вижда, че прогнозата му е била грешна. Букмейкърът предлага на играча определена сума, срещу която да купи и да затвори залога. Така, на практика, потребителят покрива част или дори пълния риск от грешната прогноза. Функцията „cash out” може да е както пълна, така и частична. При пълното затваряне играчът се отказва от целия залог и каквото и да се случи на края на мача, за него няма значение. Но при частичен “cash out” букмейкърът откупва част от залога, а за останалата част играчът продължава да чака края на мача. По този начин той си запазва правото все пак да се възползва от евентуална победа, в случай че прогнозата се окаже правилна.

Безспорно залозите на живо са много по-динамични, вълнуващи и интригуващи. И макар понякога и по-трудни, те продължават да бъдат предпочитани от голяма част от играчите днес.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР