С какво ще запомним този ден? С това, че учениците

...
С какво ще запомним този ден? С това, че учениците
Коментари Харесай

Чуйте водещите новини до 18 часа

С какво ще запомним този ден?

С това, че учениците от 7, 8 и 12 клас се връщат в клас през февруари, ще се редуват с другите огромни класове.

С това, че всеобщата имунизация против КОВИД ще стартира през март или април.

Или пък по този начин - книгата за световноизвестната котка Мог Забраваната излиза на български език.

Каква я мислехме, каква стана?

Само 15 % от вас дадоха отговор с " Да " на въпроса ни " Бихте ли платили за онлайн шоу, което преди пандемията всекидневно сте гледали онлайн? ". Потърсихме мнението на изпълнителя Орлин Павлов. Той постоянно изнасяше онлайн концерти по време на първия локдаун предходната година, освен това гратис.

" Според мен би трябвало да се заплаща и то би трябвало да коства скъпо, тъй като хората, които вършат нещо, не го вършат без пари. И влагат нещо. Не може единствено тъй като си си платил интернет таксата, да получаваш всичко гратис ", сподели изпълнителят пред Dir.bg.

Днес Орлин счита, че даже и неговите музикални включвания през март, април и май е трябвало да бъдат платени. " Сега ме е гняв, че не го направих платено, щеше да бъде супер. Трябваше да кажа: Здравейте! Аз се включвам от гаража, нямам работа сега и да посоча бутонче, с което да ми дадат 5-10 или 15 лв. ".

На въпрос, за какво въпреки всичко e направил безвъзмездни концертите си, Орлин отговори по този начин: " Има хора, които вършат простотии в интернет и си мислят, че това е тип просвета. Според мен сериозните концерти, представления онлайн и културни събития би трябвало да бъдат платени. Но те не са доста, до момента в който в интернет има пъклен доста нелепости, които могат да претопят качествените неща ". Целият коментар на Орлин Павлов чуйте в този подкаст.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР