- С какво се занимаваш в момента? Чухме, че си

...
- С какво се занимаваш в момента? Чухме, че си
Коментари Харесай

Младият певец Калин К.: Живея в Уелс, пея за България

- С какво се занимаваш сега? Чухме, че си в чужбина.

- Да. Живея в Кардиф, Уелс от 3 години. Завърших музикален бизнес в University of South Wales това лято и сега работя. Бях в едно локално радио, в този момент съм в областта на продажбите и вечер залягам над своите хрумвания и планове.

- Ако кариерата ти потръгне, би ли се завърнал и заживял още веднъж в България?

- Да, уповавам се музиката да ме върне в България. Бих се радвал, както и моето семейство. България е прелестна, само че мъчно бих осъществявал фантазиите си, както върша в този момент тук.

- Как ще коментираш обстановката в България?

- Не считам да се върша на интелигентен или на огромен политик. Очевидно е, че хората не са удовлетворени и става все по-трудно. И за това излизат на митинги. Смятам, че животът е нерешителен и стресиращ. Надявам се нещата да тръгнат в позитивна тенденция.

- Как се стигна до твоят първи план?

- След като приключих бакалавър в университета това лято, знаех, че е време да преследвам фантазиите си. Винаги съм желал да бъда реализатор и почтено казано единствено това си представям като работа, която обичам откровено. Потрудих се много и резултатът е налице с първия ми план. Бих окуражил всички хора да преследват задачите и фантазиите си. Постигаш задоволство и самочувствие.

- Имаше ли хора, които бяха срещу твоето пеене?

- Не си припомням да е имало нещо съответно към този план. Още в учебно заведение не ме пускаха доста да се изявявам и си припомням първия ми концерт, на който хората много ми се смяха, ха ха. Явно не бях доста добър. Но не се отхвърлих и продължих да се развъртвам като реализатор. Години по-късно пущам дебютния си план. Като цяло не обръщам внимание на отрицателното мнение. Няма по какъв начин да се харесаш на всички, само че това не ме тормози. Дори се развличам.

- Какво те стимулира?

- Чувствам се стимулиран, когато имам ясна цел пред себе си. Мисля, че,за да си сполучлив, би трябвало да знаеш какво искаш и да следваш фантазиите си. Мотивиран съм да реализира още доста мои фантазии и ще работя, до момента в който не ги осъществя. Напоследък получавам приятни известия от хората по отношение на този план. Музиката за мен е метод на изложение, посредством нея може да кажеш на целия свят по какъв начин се чувстваш и какво мислиш, да запечаташ моменти и прекарвания. Емоционално нещо е музиката!

- Вярваш ли в чудеса?

- Вярвам. Чудо е, че заставам и ви описвам за себе си в този миг. Очевидно чудеса и фантазии се сбъдват!

- Защо избра компанията на Оцко?

- Човекът, който ме свърза с Оцко, е Стефан Buddubaz. Режисьорът на клипа ми и той е човек, на който може да се довериш изцяло. Оцко е огромно име в музикалния бизнес и е доста готин и прецизен човек! Повярва в мен, хареса плана ми и съм доста признателен за това!

- Какво не би направил за пари?

- Не бих наранил или предал някого. Не бих се трансформирал. Не бих направил доста неща. Парите не са най-важното. Важното е да си добър човек и да постигаш фантазиите си по верния път.

- Разкажи забавна преживелица от фотосите на видеото за дебютната ти ария?

- Първият ден в студиото колата колкото да влезе през вратите и опираше да махаме вратите към този момент, ха ха. По време на фотосите в караваната бях взел чорапите на фотографа ни, още ми е гузно! Беше смешно когато нашия модел Христина Димитрова заравяше натрупа в дупката, аз бях вътре в чувала. Стефан искаше кадър по какъв начин пали цигара и по-късно я хвърля в дупката по натрупа. Впоследстие се усетих, до момента в който си лежа, че като хвърлят запалена цигара по теб, до момента в който си завит в найлон, може да се запалиш като факла и внезапно те обливат едни топли талази, които минават в изтръпване, хаха.

- Вярваш ли в свърхестественото?

- Не имам вяра и не са ми се случвали сходни неща. Може би като не вярваш, не обръщаш внимание.

- Поддържаш ли връзка с твои сътрудници? Дават ли ти препоръки?

- Поддържам връзка с мои сътрудници и другари, които ми оказват помощ за всичко. Благодарен съм. Попринцип нося на рецензия и чувам какво ми приказват хората.

- Коя е най-голямата звезда в България, съгласно теб?

- На мен персонално ми подхожда група Скандау. Трудят се доста и наподобяват естествени и откровени.

- Как минава един твой ден?

- Обикновено отивам на фитнес, с цел да се подкрепям. Мисля и работя по плановете си и виждам да обръщам внимание на околните си хора. Чувам се със фамилията и виждам другари. Напоследък затварям кръга и подкрепям връзки единствено с най-близките хора. Обичам да се разхождам, пътувам и претърпявам нови неща. Разпускам на открито.

- Родителите ти поддържат ли те?

- Подкрепят ме, и то много. И се радват доста, че реализирам фантазиите си. Помагат ми да изградя самочувствие, харесва им музиката, която върша.

- Трудно ли е да си реализатор в България?

- Мисля, че е много мъчно. Музиката желае доста пари. Трябва да се трудиш и да си прям. Но аз не преставам напред!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР