С какво лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов е

...
С какво лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов е
Коментари Харесай

Даниел Митов към ДБ: С какво Слави е по-добър партньор |

С какво водачът на " ИТН " Слави Трифонов е по-добър сътрудник от ГЕРБ - този въпрос насочи зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов към " Демократична България " от страницата си във фейсбук.

Другото му запитване е дали Демократична България не е направила гибелна неточност, като назова ГЕРБ токсична партия и отхвърли да води диалози с хората на Бойко Борисов.

Митов предвижда, че след време Демократична България ще си даде сметка, че се е трансформирала в прислужник на това, от което най-вече се е страхувала.

Ето какво написа Даниел Митов във фейсбук:

Въпросът, който все по тежко стои пред Демократична България е: не направихте ли гибелна неточност, когато нарекохте обединението ГЕРБ-СДС токсична и отказахте да водите диалози с нас. Днес стартирате да берете плодовете на това решение и би трябвало да обясните на гласоподавателите си, с какво Станислав Трифонов е по-добър сътрудник.

Твърдяхте, че Борисов работи властническо - евентуално Трифонов демонстрира плурализъм и либералност. Обвинявахте ни в задкулисие и неяснота - допускам сте възхитени от обществения и транспарантен метод, по който Има Такъв Народ сформира държавното управление си.

Атакувахте ни за сделки с Движение за права и свободи - веселя се, че не откривате такива у Трифонов. Упреквахте ни за отношението ни към медиите - в този момент очевидно намирате отношението на водачите на Има Такъв Народ за възпитано и европейско. И още, и още…

Ще минат дни, седмици, месеци и Вие постепенно и трудно ще си дадете сметка, че сте се трансформирали в прислужници на това, от което най-вече се страхувате. Побързайте с изводите, тъй като може да се окаже, че път обратно към този момент няма.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР