С какво е по-различно? За насилието има и сега закони.

...
С какво е по-различно? За насилието има и сега закони.
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Всички к* се събудиха да се сетят, че преди 15 години са били изнасилени

" С какво е по-различно? За насилието има и в този момент закони. К`во чешаме езиците? Всички к* се разсъниха, да се сетят, че преди 15 години са били изнасилени. Като оня американския режисьор, дето го напрайха на маймуна. "

Думите са на депутата от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов и са на фона на продължаващия към този момент близо седем часа спор по промените в закона против домашното принуждение. " Американският режисьор " е Харви Уайнстийн.

Бившият министър се обръща към зам.-председателите на Народното събрание Росица Кирова и Никола Минчев, очевидно без да знае, че микрофонът на Кирова е включен по време на дадената в този миг отмора. 

Видеото от стрийма от съвещанието, който медиите излъчват, бързо обиколи обществените мрежи и провокира вълна от отвращение и искане на оставката на Рашидов като депутат.

Самият Рашидов към този момент не е в Народно събрание, въпреки гласуването по закона да тече. За сметка на това от пресцентъра на ГЕРБ изпратиха малко изказване от негово име.

" Извинявам се за изречените от мен думи през днешния ден по време на почивката на пленарното съвещание. Давам си сметка, че употребяваният от мен език е неприемлив, изключително в сегашния спор и миг. 

Още един път апелирам за опрощение пред цялото българско общество и всички жертви на принуждение " - написа във въпросното изказване.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР