С какви пуловери са облечени внуците на премиера и колко

...
С какви пуловери са облечени внуците на премиера и колко
Коментари Харесай

Колко струват пуловерите на внуците на Борисов?

С какви пуловери са облечени внуците на премиера и какъв брой костват? Тези въпроси станаха горещи в обществената мрежа Facebook.
Предположения и изказвания се появиха бързо откакто Борисов разгласява нощес фотоси за Бъдни вечер. На тях той е прегърнал двете дребни момчета, като има три фрагмента.
Според изказвания във Facebook, пуловерите са маркови - наа " Ралф Лорън ". А цената - повече от пенсията, която получава всеки от 3,6 млн. пенсионери, споделя консуматор на име Светослав Трайков. Дали обаче е по този начин и задоволително ли е " доказателство " по фотография в поста, с цена 145 $ - това всеки самичък може да реши. Минималната пенсия в България от 1 януари, 2020 година, ще е 300 лева, а съгласно настоящия курс на Българска народна банка 1 $ е 1,60 лева - т.е. 145 $ т.е. 232 лева
Към края на октомври, 2020 година,, обявени пред БНР, 65 000 са хората с 212 лв. пенсия, поради липса на застрахователен стаж, а съвсем 300 000 са тези с 250 лева - те ще вземат 300 лева от 1 януари.
Кой е Светослав Трайков - той беше един от арестуваните за, дружно с някогашния народен представител Минчо Спасов и някогашния член на КЕВР Еленко Божков. Сега е считан за един от хората около Мая Манолова. Трайков блесна и с още едно запаметяващо се деяние против Борисов - поради!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР