С какви пуловери са облечени внуците на премиера Бойко Борисов

...
С какви пуловери са облечени внуците на премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Човек на Манолова прави политика от внуците на Бойко Борисов

С какви пуловери са облечени внуците на премиера Бойко Борисов и какъв брой костват? Тези въпроси станаха горещи в обществената мрежа Facebook, написа actualno.com

Предположения и изказвания се появиха бързо откакто Борисов разгласява нощес фотоси за Бъдни вечер. На тях той е прегърнал двете дребни момчета, като има три фрагмента.

Според изказвания във Facebook, пуловерите са маркови - на "Ралф Лорън ". А цената - повече от пенсията, която получава всеки от 360 000 пенсионери, споделя консуматор на име Светослав Трайков. Дали обаче е по този начин и задоволително ли е "доказателство " по фотография в поста, с цена 145 $ - това всеки самичък може да реши, поради и човека*, който го споделя. Минималната пенсия в България от 1 януари, 2021 година, ще е 300 лева, а съгласно настоящия курс на Българска народна банка 1 $ е 1,60 лева - т.е. 145 $ са равни на 232 лева

Към края на октомври, 2020 година, по данни на Национален осигурителен институт, обявени пред БНР, 65 000 са хората с 212 лв. пенсия, поради липса на застрахователен стаж (т.е. нямат задоволително насъбран трудов стаж с законен трудов договор), а съвсем 300 000 са тези с 250 лева - те ще вземат 300 лева от 1 януари. Под поста на Трайков във Facebook обаче има и насмешки по какъв начин се хваща за това - човек, който е не какво да е, а министър председател 10 години, да не може да купи 2 хубави пуловера.


Месечната заплата на Бойко Борисов като министър-председател е 7204 лв. от септември насам, а с добавките за трудов стаж отива над 10 000 лв.. За съпоставяне тази на Румен Радев е много повече - над 15 000 лв..

*Кой е Светослав Трайков - той беше един от арестуваните за прекъсването на метрото, дружно с някогашния народен представител Минчо Спасов и някогашния член на КЕВР Еленко Божков. Сега е считан за един от най-близките хора на Мая Манолова, а има информация по считани за близки до властта медии, че преди този момент е бил част от ГЕРБ, само че се е разделил с партията на Борисов - бил е изключен от нея.

Припомняме, че Светослав Трайков блесна и с още едно запаметяващо се деяние против Борисов - поради вила "Секвоя ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР