С каква скорост е шофирал куриерът на Спийди – 35-годишният

...
С каква скорост е шофирал куриерът на Спийди – 35-годишният
Коментари Харесай

Куриерът Георги изпуснал волана, а скоростта му е била много над позволените 80 км/ч, за да предизвика касапницата край Маринка

С каква скорост е карал куриерът на „ Спийди ” – 35-годишният бургазлия Георги Христов, с цел да провокира толкоз тежка злополука край Маринка. Това откриват експертите, откакто оглеждат сериозните вреди по „ Ауди ”-то.

Колата безусловно е разцепена на две, ударът е повлечен от страната на пасажерската седалка, където е пътувала 63-годишната Хатче, майката на 22-годишната шофьорка, написа " Флагман ".


Това е бусът на куриерската компания, водачът му е изпуснал контрола за секунда и се е забил в аудито

Жената е издъхнала на място, а младата лидерка и бебенцето й се разминават на косъм, само че са в болничното заведение в извънредно тежко положение.


63-годишната Хатче е починала на място

Детенцето е пътувало тъкмо зад шофьорската седалка и това го е избавило от сигурна гибел. По-всяка възможност лидерът на куриерския бус, пътуващ в от Маринка към Бургас е изпуснал за секунда контрола - кормилото, само че е карал с прекомерно висока скорост, навлязъл е в насрещното платно и засякъл „ Ауди”-то, блъскайки се във дясната му половина.


Това е представител на куриерската компания, той отхвърли коментар

На местопроизшествието към момента са специалистите, които оглеждат деликатно периметъра. Преди минути дойде и представител на компания „ Спийди”, само че той отхвърли коментар. Шофьорът - Георги Христов е в болница, само че без заплаха за живота.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР