С какъв духовен дар е благословена всяка зодия? Нека видим.

...
С какъв духовен дар е благословена всяка зодия? Нека видим.
Коментари Харесай

Духовният дар на всяка зодия: С какво е благословена всяка зодия

С какъв нравствен подарък е благословена всяка зодия? Нека забележим.

ОВЕН

Подаръкът на Овена е, че умее да вижда надалеч напред и съвсем в никакъв случай не позволява неточности. Той може да пресметна събитията безусловно до най-малките детайлности. Друго нещо е какъв брой вярно и потребно употребяват представителите на зодията този техен подарък. Някои не имат вяра нито в мистицизма, нито в езотериката и по тази причина не обръщат задоволително внимание на опциите си, не ги развиват и единствено губят от това.

Проблемът е, че следвайки упоритостта си, Овенът губи опцията да направи повече, да огледа по-дълбоко, да помогне на себе си и на близките. Освен това му пречат арогантността, абсолютният дебелоглав и неспособността му да се съгласява с очевидното. Но, развивайки гения си, Овните могат да реализират необикновен триумф.

ТЕЛЕЦ

Телецът, постоянно отворен за нови неща и подготвен да се учи, се развива духовно през целия си живот. Не бързо, не с огромен обсег, а малко по малко, доближавайки се до избрани точки на познание. Телците са деликатни, пробват се да ревизират и опитат всичко – и това е техният плюс, те са пречупват всичко през призмата си, което значи, че знаят защо приказват.

Телецът гледа на света действително – всичко може да бъде извоювано, само че и всичко си коства да се изследва, като се прегледа по-отблизо. И това е огромен плюс и преимущество. Ако развият своите гении, представителите на зодията ще могат да получават изчерпателна информация единствено като допрян избран обект, свързвайки се с него в едно цяло. Тоест, Телецът е отличен парапсихолог, той просто би трябвало да се научи да употребява дарбата си.

БЛИЗНАЦИ

Те се интересуват от всичко, няма тематики, познания, области, където биха се отегчили и не биха могли да се потвърдят. Често точно неналичието на граници пречи на Близнаците да се концентрират и насочат мозъка си към проучването на духовните проблеми. Те поемат всичко едновременно, само че няма да могат да напредват по-високо и да научат повече.

Независимо от това, в случай че Близнаците си слагат за цел, да се съберат и свършат добра работа, те могат да открият в себе си изумителен гений на медиум, кадърен да чете мисли и да ги интерпретира вярно.

РАК

Раците живеят в своя, от време на време неясен и затворен за другите свят. Знаците, знаците, намеците от горната страна играят значима роля за тях. Те са доста деликатни и изпълнени със подозрения и терзания. Ракът има отворена душа. Представителите на тази зодия знаят по какъв начин да съжаляват, да слушат, да схващат. Те са развили съчувствие, сърдечност, схващане. Но страховете и непрекъснатите подозрения затрудняват пълноценното другарство и доверие.

Раците са отлични гадатели на таро, те виждат картите като никой различен. Всички знаци и скрити изображения са налични и ясни за тях. След като е отделил време за струпване на знания, Ракът може да изясни връзката сред предишното и сегашното, да планува събитията и да помогне за разплитането на комплицирана плетеница от взаимоотношения.

ЛЪВ

Каналите за връзка с финия свят са отворени за Лъвовете и това може да се види с просто око. Никой няма шанс като тях. Никой не усеща заплахата като тях. Никой не знае по какъв начин да се измъкне от комплицираните истории толкоз елегантно и без загуби.

 

Да се ​​превърне в същински екстрасенс на Лъвът му пречи единствено личното его, възприятие за предимство и огромното самочувствие. След като успокои хищника вътре в себе си, Лъвът може да прави това, което другите биха могли единствено да мечтаят.

ДЕВА

Девите биха могли да научат всичко, единствено вроденото подозрение в личните им сили им пречи. По някаква причина им се коства, че всички към тях са станали експерти елементарно и естествено, само че те несъмнено няма да съумеят. Но в действителност Девата може да отвори същински склад от благоприятни условия в себе си, би трябвало единствено да повярва в силите си и да стартира да се учи, без да се отхвърля или бави. Иначе има задоволително неотстъпчивост и мощ на волята.

Девата може да си спомни необикновено количество дребни елементи и да свърже съвършено в едно цяло видимо изцяло несвързани събития. И по тази причина астрологията е доста подобаваща за представителите на този знак. Вроденият гений на Девата е да оказва помощ на другите.

ВЕЗНИ

Съществуват доста подозрения и неустановеност и най-важното – честа смяна в настроението и отношението към всички въпроси. Това е, което пречи на Везните да доближат високо равнище на нравствен напредък. Те просто би трябвало да повярват в гения си, да го разкрият оптимално, да си дадат опция да се повдигнат над материала и да видят света от другата страна.

Понякога Везните считат, че фантазират прекалено много. Но това е и сигнал, че е време да се освободят от стегнатите окови. Това, което виждате в фантазиите си е действително, просто използвайте подаръка си, той ще ви води там, където би трябвало да бъдете. Медитацията е доста потребна за вас.

СКОРПИОН

Най-мистичният знак, който самичък по себе си е същински Учител на духовното. Вие към този момент знаете за това, намерено използвайте опциите си, во може би деликатно криете този факт. Не е нужно да търсите своя ментор, вие сами знаете задоволително. Развийте уменията си, разкрийте своя подарък.

Вие като никой различен успявате да четете мислите на хората. Достатъчно е единствено да установите контакт и ще разберете какво мисли, по какъв начин живее, какво възнамерява всеки човек. Лекотата, с която можете да извършите това, кара другите да завиждат. Никой не може да направи това, единствено вие.

СТРЕЛЕЦ

Или нямате време да мислите за това, или наподобява прекомерно мъчно, само че тематиката за вашите духовни качества не е на напред във времето за вас. Въпреки това признавате, че нещо такова съществува, някои неща, които не можете да обясните, свързвате с мистичност и магия.

Със сигурност ще стигнете до въпроса за духовното развиване, в случай че желаете, и ще отделите време за това, само че към този момент, в случай че в живота ви не се случи нищо ненадейно и необяснимо, просто наблюдавате. Астралното пътешестване е вашият подарък и гений. Ако съществено се занимавате с развиването на качествата си, елементарно можете да се озовете там, където пожелаете.

КОЗИРОГ

За вас финият свят, магията, окултизмът, мистиката са доста съществени, солидни и значими въпроси. А повърхностното отношение към тях, недоверието, подигравките са неприемливи. Навлизате надълбоко в въпроса, подготвени сте да го изучавате дълго и деликатно, в никакъв случай няма да извършите прибързани изводи. Вие сте възпитаник на остарели учебни заведения, антични познания и обичаи.

 

Руните са вашият подарък. Никой различен не е в положение да усети, запомни, съотнесе или даже просто да разбере техните смисли.

ВОДОЛЕЙ

Със сигурност знаете, че има освен това от нормалния веществен свят. Но какво е това, по какъв начин се назовава, къде е, кой дава отговор – това са въпросите, на които нямате отговор. Но вие сте привикнали да ги намирате, привикнали сте да усещате всичко, да се докосвате, да вдишвате, да виждате. И в случай че няма рационално пояснение, вие сте в положение още веднъж да намерите защо да се опрете, с цел да вярвате.

Междувременно вие сте проводникът сред финия свят и материалния свят. Без да го знаете, носите нови хрумвания, препоръки, правила, напомняния „ от горната страна “. Информацията минава през вашето схващане в нашия свят. Вие сте проводник, самобитен канал за предаване на данни.

РИБИ

Емоциите доста ви тормозят, мъчно се управляват и сдържат. Но в моментите, когато сте над тях, в противен случай, получавате голямо количество информация посредством подмятания, знаци и знаци. Да, не всеки може да ги чете и да ги схваща вярно. И тъкмо това е вашата задача – да се научите да го вършиме.

Вие знаете по какъв начин да „ видите “ болката на някой различен, да разберете повода за нея, можете да извършите доста – да влезете вътре в човек (или въпрос) и да го разнищите до най-малкия подробност. Можете да видите главната причина и да дадете съвет. Просто премахнете страстите, научете се да филтрирате фантастиката и действителността.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР