С жената от тази зодия човек трябва да бъде винаги

...
С жената от тази зодия човек трябва да бъде винаги
Коментари Харесай

Звездите за нея – жената Овен

С дамата от тази зодия човек би трябвало да бъде постоянно извънредно деликатен. Невинаги тя може да бъде елементарно разбрана. Може да наподобява резервирана, хладна, на моменти апатична и да основава усещане, че не я интересува мощния пол. Това обаче никога не значи, че не я интересувате, не се заблуждавайте. Запомнете добре, че връзките с нея са доста особена игра. Още в идната минута може да се окажете с една очарователна и доста темпераментна дама, която при всяко едно състояние ще се опита да е преобладаващата фигура. Така че имате два разновидността - просто да се примирите с нейната придирчивост и импулсивност или напряко да се откажете от всевъзможни взаимоотношения с нея. Ако няма да можете да поддържате нейното движение на стремително сменящи се настроения, тя с огромна проява ще ви покаже недоволството и.
Винаги би трябвало да бъдете нащрек с дамата Овен. Тя е склонна да взема бързи решения, изключително в по-критични обстановки във всяко едно отношение. Трябва да разполагате с голям ресурс от сила, с цел да съумеете да се противопоставите на нейния безконечен блян за владичество. Но в случай че в действителност сте задоволително мощен човек, тя неизбежно ще оцени това и тогава ще разберете, че напъните ви си костват.
 Звездите за него – мъжът Овен Звездите за него – мъжът Овен
Мъжът Овен може да бъде избран като секси и великодушен човек, на който алчността е непозната. Може да бъде проницателен разговорник и буен...
В работата си дамите от този зодиакален знак се раздават до край. Искат да бъдат постоянно перфекционисти, не пропущат всеки един подробност. Когато са на по-висока позиция в дадена компания, непрестанно изискват от своите подчинени. Работа и отново работа...но не " през просото ". Останат ли удовлетворени обаче, похвалите а даже и премийте в никакъв случай не закъсняват.
Жената Овен е земна, предана и в никакъв случай няма и да си намерения да ви съобщи, в случай че и допадате. Не би трябвало изобщо да изпадате в илюзия, че е лекомислена единствено тъй като е динамична и буйна. Много постоянно тя се оказва мъдрец и мечтател, само че не трябва да се чака от нея кой знае каква разумност, душевни терзания или дълги размишления, в случай че е взела някакво неверно решение. Те не е мнителна, нито пък користна. Ако ви каже " Излез тази вечер в бара с приятелите си, не съм срещу ", би трябвало да се знае, че щом това е споделила, значи тъкмо това мисли. Обича да приема похвали за своята фигура, да бъде лъскана, както и комплиментите в секса.
Едва ли дамата Овен би прикрила своите полови планове и би трябвало да знаете, че може да ви изненада когато и да е, изключително в тъмнината. В мрака тя става доста чувствена, буйна, има безгранични полови мечти, които и се желае да реализира. Винаги е извънредно всеотдайна и доста държи нейният сътрудник да остане удовлетворен. Обича да управлява нещата в леглото.
Жената от тази зодия е извънредно ревностна натура, само че това е по-скоро от личната и горделивост, в сравнение с от възприятие за благосъстоятелност. Много е евентуално тя да има многочислени краткотрайни и необвързващи връзки, тъй като би се чувствала доста нещастна, в случай че няма до себе си мъж. И все пак доста претенциозно ще избира бащата на своите деца. За да минеш през това решето, би трябвало да бъдеш...просто ВСИЧКО. Ама в действителност всичко! Но в случай че сте скучни в леглото, това би пренебрегнала въпреки и мъчно, в случай че реши че вие сте точния човек, който ще обезпечи всичко на бъдещите ви деца. Трябва да сте готови и за още една дребна детайлност - в случай че тя реши да ви аргументи болежка, без значение дребна или огромна, то сигурно ще го направи.
 3 специалности, които пасват съвършено на зодия ОВЕН 3 специалности, които пасват съвършено на зодия ОВЕН
Овните са извънредно стойностни хора. Те се раздават освен за другари и семейство, само че и в работата си. Работохолици са и това им л...
Към децата тя непрекъснато има безчет условия и доста рядко би им споделила " отлично ". Иска да могат и знаят всичко, желае да бъдат най-хубавите от най-хубавите. Понякога прекалено високата и упоритост ги прави тъжни и неразбрани. Та, има ли дете, което да избра да си остане единствено в къщи и да взема решение задания да вземем за пример, вместо да излезе на открито и да си поиграе с компанията /или да се позабавлява, в случай че е в по-голяма възраст. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР