С извънреден доклад, подписан от целия председателски съвет утре общинският

...
С извънреден доклад, подписан от целия председателски съвет утре общинският
Коментари Харесай

Ето кой ще замести спипаната с подкуп кметица на "Младост"

С ексклузивен отчет, подписан от целия председателски съвет на следващия ден общинският съвет ще избере за краткотрайно изпълняващ длъжността господин Клисуров, т.е. заместник-кметът, посочен в заявката на госпожа Десислава Иванчева. Това съобщи пред публицисти ръководителят на Столичния общински съвет Елен Герджиков, оповестява bTV.
По-рано през днешния ден обаче Клисуров разгласи, че подава отказ в интерес на своя сътрудник в ръководството на общината арх. Румен Русев. Десислава Иванчева обвиняваше точно архитекта, че е обвързван със задържането й.
Председателят на СОС акцентира, че никой не желае да опонира на волята на мажоритарно определената Десислава Иванчева и двамата зам.-кметове могат по-късно да си разпределят функционалностите в общината с вътрешна заповед.В отворено писмо Клисуров и Русев показват, че не е ясно дали заявката за отпуск на кмета е възможно и има възможност всички решения на избрания от Иванчева заместител да се окажат незаконосъобразни.
„ Въпреки предстоящите удари, предлагаме да продължим да работим в екип. С това поемаме отговорността пред гласоподавателите, показали госпожа Иванчева за кмет, а тя от своя страна нас - за нейни заместници”, пишат двамата и показват, че Русев е „ проектант и инженер с голям стаж” и това е значимо с оглед проблемите в общината „ голяма чат, от които касаят изчерпателен и способен разбор на процедури, свързани със строителство”.
Елен Герджиков обаче разяснява, че евентуално Клисуров не би могъл да се води от избора: „ Разбира се, никой не би могъл да го накара принудително да направи нещо, което не желае. Нашият апел беше към него, на всички, които участваха в председателския съвет, да подходи отговорно към ситуацията”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР