С изпълнението на нетипични задачи като обучение как се работи

...
С изпълнението на нетипични задачи като обучение как се работи
Коментари Харесай

Мобилен оператор отказа да обясни на човек как да използва смартфона си, бил зле облечен

С осъществяването на нетипични задания като образование по какъв начин се работи със смарт телефон се занимават от време на време в екипа на публичния медиатор на Пловдив Борислав Стаматов, излиза наяве от доклада му за второто полугодие на 2023 година

" Човекът не е доста възрастен, на към 60 година, само че е зле облечен и от мобилния оператор бяха отказали да му обяснят по какъв начин се употребява подобен телефон. Показахме му, инсталирахме му браузъри, направихме му профил във фейсбук ", описа пред " 24 часа " Стаматов.

Пловдивчанинът имал апартамент и в София, не извършил дадените му инструкции за наложителна промяна на топломерите и в следствие получил доста висока сметка за гореща вода. Върнал се при омбудсмана на Пловдив и той му написал тъжба до столичната " Топлофикация ", в този момент се чака отговор.  

След снега в края на ноември Пловдив беше засипан с паднали дървета и клони, които стояха неразчистени над месец, само че това не попречило на чиновници Общинския инспекторат да състояват констативен акт на жена, преместила наръч от тротоара върху зелена повърхност в региона на ул. " Тракийски левент ". " Дойде и се оплака, че ще я глобят, дадох й напътствие по какъв начин да напише несъгласие и в последна сметка до глоба не се стигна. Можи бе тя беше решила да си занесе малко от клоните у дома за печката, което не е редно, тъй като те са общинска благосъстоятелност ", хвърли светлина върху случая Стаматов. А обстановката в града беше такава, че хората се надяваха, че разчистването ще пристигна точно от отопляващите се на дърва.

Иначе от юли до декември м. година най-вече сигнали са подадени за неуредиците в градския превоз и сигурността на придвижването. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР