`С изненада установих, че новото ми любимо сутрешно занимание е

...
`С изненада установих, че новото ми любимо сутрешно занимание е
Коментари Харесай

Симов: Отново в центъра на злодейството е Румен Радев

`С изненада открих, че новото ми обичано утринно занятие е да прехвърквам по заглавията на дежурните по обич и към този момент по висшо страдалчество уеб сайтове. Това е същинско епикурейско занятие в ранната пролетна заран.
" Радев обезглавява страната в интерес на Кремъл ", крещи едно от заглавията. От мрачния, кървясъл и трагичен сюжет разбираме, че сечта на калинки у нас е по предписание на Кървавия кръволок от Кремъл (от кой различен, а?) и превратът тече с цялостна мощ.
 Ще посмее ли Румен Радев да чисти крепко и в спецслужбите? Ще посмее ли Румен Радев да чисти крепко и в спецслужбите?
Вчера, 18 май, служебният вътрешен министър Бойко Рашков разгласи, че за повторно служебният министър председател Стефан Янев кани на среща излезлите...
Разбира се, никой не може да ми обясни по какъв начин се прави прелом през избори, само че тези дребни и досадни детайлности не ни интересуват, тъй като ние сме вгледани в огромното. Изкефих се на едно заглавие в ПИК - " 19 май 2021 година, а се усеща като 19 май 1934 ". Яко.
Очевидно огромната концепция е, че от нищото са се появили някакви звенари-зомбита и се гаврят с доблестните гербаджии, тези ударници на стабилността, джиповете и имунизационната политика ", написа журналистът и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.
" Отварям " Фактор ". Там от дълго време мирише на потни чорапи, само че в този момент ароматът е станал отровен. И още веднъж в центъра на злодейството е Румен Радев. Всички птеродактили на прехода са се изредили да го повтарят. Отново и още веднъж. Това работи на централната нервна система по-събуждащо и от мощно кафе.
Днес е един прелестен ден за българската народна власт. Този път в действителност. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР