С излизането на iOS 12 и услугата Screen Time наскоро,

...
С излизането на iOS 12 и услугата Screen Time наскоро,
Коментари Харесай

Колко време е най-добре да прекарваме в социалните мрежи

С излизането на iOS 12 и услугата Screen Time неотдавна, взехме решение да пробваме нов тип предизвикателство - съревнование за минимум дневна приложимост на обществените мрежи.

Услугата, която ни разрешава да следим времето, прекарано с другите приложения, е налична и за Android , и е отличен метод да минимизираме времето си във Фейсбук и Instagram.

Колко е здравословният най-много дневно ли?

До 30 минути на 24 часа, споделят от университета в Пенсилвания, Съединени американски щати.

Учени от университетската клиника акцентират, че още от 2014 година е добре прочут факт, че обществените мрежи имат директна връзка с развиването на меланхолия, тревога и други психически неразположения.

Хората, ползващи обществени мрежи постоянно и набогато, са в доста по-голям риск от това да се усещат малоценни, с ниско самочувствие и да изпадат в нездравословно обществено сравняване с другите към тях.

Колкото и необичайно да звучи, данните сочат, че хората, които съблюдават целесъобразния най-много, се усещат по-малко самотни и по-доволни от обществените си интеракции. Това е по този начин, тъй като обществената мрежа постоянно основава лъжлива визия за комуналност и общественост, основана от цифрови лайкове и другарства, споделят от ScienceDaily.

Ако самодисциплината ни не е задоволителна, с цел да ни откачи от крастата, можем да използваме функционалностите на приложенията за следене на времето в обществените мрежи и да си сложим автоматизирани предели, които да блокират приложенията, в случай че надвишим лимита си.

 Какво ще се случи, в случай че напуснем обществените мрежи
Какво ще се случи, в случай че напуснем обществените мрежи

Плюсове, плюсове
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР