С излъчените си 4 епизода по БНТ Войната на буквите

...
С излъчените си 4 епизода по БНТ Войната на буквите
Коментари Харесай

MGM и Amazon Studios с интерес към Войната на буквите

С излъчените си 4 епизода по Българска национална телевизия Войната на буквите е гледан от изненадващо висок % от младите фенове, научихме от рейтинговите организации. Сериалът минава оттатък историческите обстоятелства, представяйки героите в чисто човешки проект, всеки със своите страхове, недостатъци, боязън и усеща, разясняват нсоциолозите този феномен. Именно взаимоотношенията сред героите и извънредно забавните и плътни художествени облици развиват главния сюжет, който е обвързван със основаването на писмеността (което е и в центъра на романа на Людмила Филипова, по който е юридически сериалът).

При промотирането на продукцията, екипът показа, че сюжетът на поредицата обгръща единствено част от историята, разказана в романа на авторката, заради огромния времеви откъслек, разказан там. Съдейки по растящия интерес от страна на феновете, измерен в цифри, цялостният капацитет на плана следва да се разгърне.

Сериалът печели постоянна публика във всички възрастови групи. Увеличението на феновете след реакцията против първия епизод за втория  е с 9.5% нагоре, като резервира наклонността и при третия епизод, нещо доста рядко срещано при българските сериали. В YouTube поредицата демонстрира още по-категоричен интерес, където първи епизод има над 135 хиляди гледания единствено за три седмици. Още повече, огромни платформи като MGM и Amazon Studios към този момент оповестиха интерес към лъчение на Войната на буквите, описват наши източници от Българска национална телевизия.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР