С изключително остър тон, който не си е позволявал в

...
С изключително остър тон, който не си е позволявал в
Коментари Харесай

В специално послание Доган категорично защити лидерството на Карадайъ

С извънредно изострен звук, който не си е разрешавал в последните години, почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган отбрани водачеството на Мустафа Карадайъ.

 

Провокиран от репликата на Настимир Ананиев по време на съвещанието на Националния свет на Природен парк: “На Карадайъ ще му сменят главата. До 4-5 седмици ще има нов ръководител на Движение за права и свободи ", Доган сграбчил молива и на един мирис написал: “Искам ясно да заявя: Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели. "


И начертал политическото бъдеще на Движение за права и свободи:  " Нашият ръководител господин Мустафа Карадайъ да не престава да ни съставлява решително, рационално и перспективно ”.

 

Доган категорично изискал посланието да бъде прочетено от зам.-председателя на Народното събрание Филиз Хюсменова пред многохилядното голям брой в с. Медовец, където Движение за права и свободи означи годишнина от Майските събития през 1989 година и уважи героите на демокрацията по време на така наречен „ възродителен развой ”.

 

Посланието било признато доста добре от
Всичко за Вашата сватба
симпатизнатите на Движение за права и свободи, защото в последните дни подправени клюки за промяна на Карадайъ сътвориха “шум в партията ”.

За да ги пресече Доган изрично декларира, че застава зад ръководителя на партията Мустафа Карадайъ, към който постоянно е подчертавал, че изпитва и същински другарски усеща.

 

В посланието си Доган показва паника „ от най-новите изкривени форми на демокрацията в България “ и показва, че има политически сили, които „ основават нови разграничителни линии и целеустремено подклаждат езика на омразата “. А една от " ясните цели на тази разрушителна активност още веднъж е Движение за права и свободи и неговият ръководител господин Мустафа Карадайъ ", показва почетният ръководител на Движение за права и свободи.

 

И отравя повеля към депесарите:  " Движение за права и свободи би трябвало да устои на политическите обрати на времето! " Начело с Карадайъ!

 

Ето цялото обръщение на доктор Ахмед Доган, почетен ръководител на Движение за права и свободи:

Уважаеми господин Председател, 

скъпи депесари!

 

Преди всичко желая да ви поздравя по отношение на " Майските събития " през 1989 година.

Вашият политически кураж в битката ни за главните права и свободи на индивида, постави началото на Демокрацията в България. Поздравявам ви за вашата безрезервност и решителност!

Второто, което желая да споделя с вас, са моите паники и терзания от най-новите изкривени форми на демокрацията в България.

Има политически сили, които основават нови разграничителни линии и целеустремено подклаждат езика на омразата.

 

Една от ясните цели на тази разрушителна активност още веднъж е Движение за права и свободи и неговият ръководител господин Мустафа Карадайъ.

Искам ясно да заявя: Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели.

Движение за права и свободи би трябвало да устои на политическите обрати на времето!
А нашият ръководител господин Мустафа Карадайъ да не престава да ни съставлява решително, рационално и перспективно.

Благодаря ви за вниманието!

Обичам ви!

Винаги ваш Ахмед Доган

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg