С изказванията си Румен Радев поставя България на страната на

...
С изказванията си Румен Радев поставя България на страната на
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Радев поставя България на страната на Русия

„ С изявленията си Румен Радев слага България на страната на Русия “, съобщи пред „ Евронюз “ някогашният външен министър Надежда Нейнски.

„ Аз не съв вярвала, че в България може да бъдат направени сходни изявления. Той по какъв начин си показва този мир и на кой би трябвало да се упражни напън, на Украйна или Русия. Натиск би трябвало да бъде сбъднат върху Русия, с цел да изтегли войските си от свободна Украйна. Когато казваш, че няма да подкрепиш глобите, ти отдалечаваш България от Европейски Съюз и НАТО. Той би трябвало да излезе и искрено да каже на кой ще упражни напън, или Украйна да капитулира пред Русия “, добави тя.

По думите й следствията няма да бъдат единствено за президента и политиците, само че и за жителите. „ Нека си напомним, че Путин отхвърля Украйна да бъде свободна и самостоятелна страна. Създава се рисков казус, че една по-голяма страна може да нахлуе с войските си и да завладява другите. Нека си представим хипотезата, че някой нахлува в България с тезата, че ни избавя “, споделя още Нейнски.

Според нея има сериозна рецесия на доверие измежду сътрудниците ни по отношение на България. Според нея глобите от Съединени американски щати и Англия са споделили, че имаме проблем.

„ Очаквам на идващите избори да се образува евроатлантическо болшинство, което да излъчи евроатлантическо държавно управление “, показа още Нейнски.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР