С избора на Данаил Кирилов, ГЕРБ демонстрират, че не са

...
С избора на Данаил Кирилов, ГЕРБ демонстрират, че не са
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: ГЕРБ не са си взели поука

" С избора на Данаил Кирилов, ГЕРБ показват, че не са си взели урок и поука- какво се случва в страната " Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Ирена Анастасова за БСТВ оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия, пише izbori.bg.

" Чудя се, дали Бойко Борисов и цялото управление на ГЕРБ не се самоубиват обществено с избирането на Данаил Кирилов за министър на правораздаването. Не мисля, че има положителен мотив в интерес на назначението на Кирилов, тъй като за последните две години, а и преди този момент, той е въплъщение на това, какво не трябва да прави един ръководител на правната комисия в Народното събрание и какво не трябва да прави един правист в Народното събрание. " Според Анастасова избора на Данаил Кирилов, ГЕРБ показват, че не са си взели урок и поука- какво се случва в страната

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР