С избора на Борислав СарафовБорислав Сарафов е роден на 16

...
С избора на Борислав СарафовБорислав Сарафов е роден на 16
Коментари Харесай

Георги Кузманов : С избора на Борислав Сарафов поправихме една своя грешка, която бяхме допуснали допуснали с избирането на Иван Гешев.

„ С избора на Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. (за изпълняващ функционалностите основен прокурор) поправихме една своя неточност, която бяхме позволили допуснали с избирането на. Във времето той промени своя метод на работа, своите дейности и за мен персонално, като представител на прокурорите, беше най-обидно тогава, когато той използва прокурорите за свои персонални цели след гърмежа към своя персонален автомобил и ги остави да бъдат в илюзия, че неговото семейство е било в автомобила му по време на гърмежа и това претекста сътрудниците да излязат с манифест в поддръжка на магистрата, който е бил нападнат. Тогава разбрах, че всяка капка е прелята. А като чух по какъв начин Гешев приказва на брифинга си, когато демонстративно скъса оставка, и по какъв начин назовава политиците „ политически отпадък “, което е неприемливо за тона на един основен прокурор, взех решение, че дефинитивно би трябвало да се разделим с него. “ Това каза  Георги Кузманов – член на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС), представен от през днешния ден.бг. Той разяснява, че има чисто колегиални връзки с.

" Властта, която получи, не му повлия добре. След първата година изключително, той стартира да позволява, съгласно нас магистратите, не толкоз верни дейности. Спря да контактува с членовете на Висш съдебен съвет ", сподели Кузманов.На въпрос за какво е подкрепил избирането на Гешев за основен прокурор, Кузманов отговори, че Гешев е бил единственият претендент, който приел номинация за поста. Липсата на други кандидатури тогава Кузманов изясни с офанзивата на НПО-та и напомни рецензиите към Гешев по отношение на процеса с някогашната кметица на регион " Младост " в София Десислава Иванчева, която беше дефинитивно наказана на 6 години затвор.

Според Кузманов изборът на Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. бил напълно съгласуван с настоящия закон, който е основан от политиците. „ А той споделя, че когато бъде преустановен мандатът на административен началник, се избира някой от неговите заместници по старшинство “, разяснява магистратът.

" Нямам визия къде се намира „ Осемте джуджета “. Г-н Сарафов е бил поканен в този ресторант от господин Гешев, това знам от него. Това, че се е поздравил с сътрудник, с който е приказвал преди този момент – не виждам нищо ненормално ", добави Кузманов.

Прокурорът от Висш съдебен съвет увери, че в никакъв случай не се е тормозил от записи с.

„ Когато ми се обади и ме пита за какво го вършиме това, аз му споделих, че има учредения за неговото унищожаване и че, в случай че съм на неговото място, ще си подам оставката “, сподели Кузманов.

Той съобщи, че няма визия да има политическо въздействие във Висш съдебен съвет и не е получавал позвънявания от никой политик.

„ Когато сме коментирали с сътрудници не съм чувал да има такива позвънявания “, добави магистратът. Той разяснява, че няма никакво предпочитание да избира нов основен прокурор.

„ Работим, тъй като, в случай че напуснем Висш съдебен съвет, няма да има кой да заплати тока дори на правосъдните зали. Ще осъществим законите такива, по какъв начин

вито бъдат направени. Никога, когато сме писали мнения до прокуратурата, не са били взимани поради в Народното събрание “, уточни Кузманов.

„ Аз съм доста отчаян от, като персона даже, освен като основен прокурор “, акцентира прокурорът от Висш съдебен съвет.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР