С Историята“ в ръка Христо Стоичков ще мине с мисия

...
С Историята“ в ръка Христо Стоичков ще мине с мисия
Коментари Харесай

Стоичков с мисия в Париж

С „ Историята “ в ръка Христо Стоичков ще мине с задача и под Ламанша. След аудиенция в Лондон голмайсторът на Мондиал-94 Стоичков ще покаже автобиографията си на най-скъпия футболист в света. Камата има уговорени изявленията в базата на „ Пари Сен Жермен “, където играе 222-милионният нападател Неймар. Двамата са в отлични връзки още от времето на бразилеца в „ Барселона “. А в този момент в Париж най-популярният българин има още един остарял прочут – бранителят Дани Алвеш, един от най-значимите колекционери на футболни титли в света.
Следващата седмица Стоичков има към този момент доказани визити в британската столица. Посещенията са в базите на „ Арсенал “ и „ Тотнъм “, където се възнамеряват изявленията с треньорите Унай Емери и Маурисио Почетино.
Кавалерът на „ Златната топка “ ще показа своята публична биография в лондонската зала „ Трохоу “ на 1 февруари /петък/ дружно със съавтора на книгата Владимир Памуков. Организаторите към този момент са пуснали билети за събитието, в които влиза и образец на „ Историята “. Кавалерът на „ Златната топка “ ще даде подпис на всички свои фенове в залата. Презентацията започва в 19 часа като до момента в който върви раздаването на подписи за настроението на публиката ще се погрижат звездите на шоубизнеса Димитър Туджаров-Шкумбата и Иво Райчев. У нас турът на „ Историята “ имаше впечатляващ триумф в София, Пловдив, Варна, Бургас и Ямбол. През тази година следва турне и в Северна България, както и визити в Барселона и Чикаго на 4 май. В името на върха тиражът на книгата удари 50 000.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР