С историята си Дария Зариковская иска да вразуми съвременните момичета,

...
С историята си Дария Зариковская иска да вразуми съвременните момичета,
Коментари Харесай

Девойка, която изкарвала парите си със стриптийз пред уебкамерите, разказа премеждията си и предупреди другите момичета

С историята си Дария Зариковская желае да вразуми актуалните девойки, които мечтаят за популярност и лесни пари и да помогне на тези, които към този момент са съумели да влязат в тези мрежи.

Дария споделя, че е израснала в обичайно семейство, където е възпитавана строго. След постигане на пълнолетието девойката взема решение да стартира да живее независимо и първо се преместила при съученичка, по-късно в общежитие.

Малко по-късно Даша срещнала млад мъж, чиято другарка й предложила също като нея да се опитва с уеб камери. Дария била изкушена от отличната заплата.



Момичето изпада последователно в меланхолия, плачела, не се чувствала добре да прави тази работа и да се съблича пред камерата. Но в това време не знаела по какъв начин да промени работата си, тъй като не съумяла да спести пари и нямала специфични познания, с цел да стартира естествена работа. В резултат на това моделът стартира да се усеща ненужен.

" Ако работите на уеб камера, рано или късно другите ще научат за това. От това предписание няма изключения, няма значение дали сте на непознати уеб уеб сайтове или не и просто се надявате, че никой от вашите другари не посещава такива места в мрежата. Ще бъдете разпознати и ще пишат и ще ви разясняват ", споделя Дария.



Известността на работата пред уеб камери се оказала не толкоз приятна, колкото изглеждало в началото. Уеб моделката споделя, че потребителите й изпращат няколкостотин известия дневно с закани и изнудване. Познатите й момиче се не желали да се виждат с нея и изобщо на публични места било изцяло невероятно да се появи.



Така че бързо развива дълбока меланхолия. Дария изцяло се отчаяла и престанала да вижда положително бъдеще за себе си. Тя смятала, че този смут продължи до края на живота й.

Постепенно чувствителността ми към мненията мина, открих работа и в моята среда се появиха възрастни, положителни хора ", декларира Дария.



Сега Дария е основала личен бизнес и продава сувенири. Почти 70 хиляди души са нейни почитатели в " Инстаграм ", които не пишат отрицателни мнения и послания на момичето.



Бившата уеб моделка желае да вразуми младежите да бъдат виновни за грешките си и да защитамат персоналното си пространство и своето психическо положение. Също по този начин момичето желае да подсети, че рано или късно даже отрицателната рецензия ще завърши и тези които са създали неточност, би трябвало да я осъзнаят и да продължат.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР