С интересни двубои и много заряд на 12 юли стартира

...
С интересни двубои и много заряд на 12 юли стартира
Коментари Харесай

Първа лига стартира – всички мачове пряко по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

С забавни дуели и доста заряд на 12 юли започва новият сезон на родното футболно състезание в България. По традиция последователите могат да гледат всеки мач от Първа професионална лига по DIEMA SPORT, част от спортния пакет DIEMA XTRA, както и в платформата PLAY DIEMA XTRA. Сред другите акценти за месеца са решаващата футболна среща за Суперкупата на България и значими стартове във Формула 1. Най-вълнуващите съревнования ще бъдат излъчени и като обособени събития, които могат да се купят единично, без абонамент: https://play.diemaxtra.bg/schedule.

Спорът за Суперкупата на България ще бъде сред Лудогорец и Локомотив Пловдив на 3 юли от 20:30 ч. на стадион на стадион "Васил Левски ". Шампионът и носителят на Купата на страната се изправят един против различен в опит да завоюват първия скъп трофей в спортната година. Двата отбора към този момент водиха такава борба през 2012 година, когато разградчани надвиха с 3:1 в Бургас. Двубоят на 3 юли, сряда, ще бъде излъчен онлайн по DIEMA SPORT.

На 12 юли следва друго значимо събитие за родния футбол - стартът на Първа професионална лига. Той ще бъде даден от Ботев Враца и Берое в 18:45, а от 21:00 в същата петъчна вечер ЦСКА ще одобри шлагера на сезон 2018-19 Етър. Срещата на първенците в елитното и второто равнище на българския футбол сред Лудогорец и Царско село е в събота, още веднъж в 21:00, а някогашният народен селекционер Петър Хубчев и Левски дебютират в Русе в понеделник от 20:30 против Дунав.

През месеца след едногодишно неявяване се завръща Азиатската купа на Висшата лига. На 17 юли са дуелите Нюкасъл Юнайтед - Уулвърхямптън Уондърърс и Манчестър Сити – Уест Хям Юнайтед, надлежно от 13:00 и 15:30 ч. На 20 юли е финалът, както и мачът за трето място, като програмата започва в 12:00 ч. Срещите ще бъдат излъчени онлайн в ефира на DIEMA SPORT 2.

Във Формула 1 също ще бъде забавно с два значими старта през юли. Първият е на 14 юли във Англия на пистата "Силвърстоун”, която е хазаин на дебютното съревнование в историята на Формула 1. На 28 юли най-вълнуващата конкуренция се придвижва в Германия на дългата 4,574 "Хокенхайм ". Състезанията са с начален час 16:10 и ще бъдат излъчени непосредствено в ефира на DIEMA SPORT 2.

Проследете най-интересните спортни събития през юли онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР