С InstaView Door-in-Door и UVnano хладилниците предлагат по-добра хигиена, безупречен

...
С InstaView Door-in-Door и UVnano хладилниците предлагат по-добра хигиена, безупречен
Коментари Харесай

Новите хладилници LG InstaView представят иновации в хигиената по време на CES 2021

С InstaView Door-in-Door и UVnano хладилниците оферират по-добра хигиена, безукорен жанр и потвърдени технологии на LG за свежа храна

По време на първото виртуално издание на CES идващия месец LG Electronics (LG) ще показа новите хладилници InstaView® Door-in-Door®, които могат да се похвалят с усъвършенствани функционалности и нововъведения в дизайна за по-добро улеснение за потребителите. Елегантният ледник разполага с по-голям стъклен панел за своята InstaView Door-in-Door система, а технологията UVnanoTM е интегрирана във вградения диспенсър за вода за още по-добра хигиена. Гласовото различаване InstaView пък води удобството за свободни ръце и надзор до напълно ново равнище в кухнята.

Обичан от потребителите по света поради способността му да усъвършенства удобството им, LG InstaView Door-in-Door е в допълнение модернизиран през 2021 година LG InstaView осветява интериора на хладилника единствено с две бързи докосвания по транспарантното стъкло, до момента в който Door-in-Door понижава вътрешните загуби на леден въздух, като обезпечава комфортно пространство, с цел да поддържа постоянно употребяваните артикули на една ръка разстояние. С по-завладяващ затъмнен стъклен панел в хладилника на 2021 година, новата визия добавя плоския дизайн от неръждаема стомана и елегантната хармония на InstaView Door-in-Door. И защото панелът на InstaView е с 23 % по-голям от предходните модели, може да видите продуктите в него по-лесно от всеки път.

Новите хладилници InstaView на LG към този момент включват технологията на LG UVnano, която употребява силата на светлината, с цел да поддържа дейно санитарен диспенсър за вода без микроби. Представен за първи път през 2017 година като един най-хубавите артикули на компанията за дозиране на вода, UVnano работи един път на всеки час, с цел да отстрани до 99,99% бактериите от диспенсъра на хладилника.1 За в допълнение успокоение потребителите могат да задействат и функционалността UVnano с натискане на бутон.



Победител в премията за нововъведения CES 2021 Best of Innovation, хладилникът на LG InstaView с гласово различаване трансформира времето, прекарано в кухнята, в по-продуктивно. Вече няма да се постанова да се пробвате да отворите вратата на хладилника, до момента в който ръцете ви са цялостни с хранителни артикули. Може просто да кажете „ Отвори вратата на хладилника ". Интерактивната гласова технология на LG също дава опция да поискате от хладилника дневния статус или да ревизирате положението на диспенсърите за лед и вода.2 А с попълването на Amazon Dash, притежателите на жилища могат да поръчват автоматизирано консумативи като аварийни филтри за вода, свързвайки нечия сметка в Amazon с приложението LG ThinQ.

Всеки нов артикул на InstaView от гамата включва потвърдените системи за повишение на свежестта на LG, LINEARCooling TM и DoorCooling + TM. LINEAR Cooling минимизира температурните съмнения, които са съществена причина за повреждане на храната.3 Едновременно с това DoorCooling + охлажда отмерено цялото поделение на хладилника, като разпределя мощния въздушен поток от стратегически ситуиран отвор.4

Дебютирайки в хладилниците с френски порти InstaView предходната година, LG Craft Ice TM в този момент е разполагаем при хладилниците InstaView Side-by-Side за 2021 година Двуинчовите бавнотопящи се ледени сфери, генерирани от системата LG Craft Ice, са ужасно допълнение към визията на напитките, като в същото време ги поддържат хладни за по-дълъг интервал.

„ Популярността на уредите на LG през тази сложна година беше изненада за нас, " показа Лю Джае-чол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „ Ние стимулирахме повишаването на потребителския интерес и изместихме границите на нововъведенията на уредите, с цел да предложим вълнуващи артикули през 2021 година "

Гамата на хладилниците LG InstaView за 2021 година ще бъде изложена по време на CES 2021, започващ на 11 януари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР