С инициативата Памет и слава кандидатите за депутати от БСП

...
С инициативата Памет и слава кандидатите за депутати от БСП
Коментари Харесай

Социалистите в Ямбол с акция Памет и слава

С самодейността " Памет и популярност " претендентите за депутати от " Българска социалистическа партия за България " в Ямбол отдават респект към личностите от региона, дали живота си за свободата и независимостта на България. В откриването на акцията се включиха лидерът на листата за Ямбол и Пловдив Кристиан Вигенин, претенденти за народни представители, членове и симпатизанти на левицата. Мостът към бъдещето е неосъществим без респект към предишното, безапелационни са социалистите. По време на акцията ще бъдат посетени 33 паметника и места, свързани с персони, дали живота си за свободата и независимостта на България. " Ще отдадем заслужена респект на героите и по тази метод ще разкажем на младите за подвига им, с цел да знаят те, че свободата не е даденост. Тя е резултат от борбения дух и саможертвата на знайни и незнайни герои ", споделят социалистите. Те уважиха паметта на починалите във войните в Бойново, Жребино, Лесово, Гранитово и Мелница и сложиха цветя пред паметните им плочи и мемориали. Инициативата " Памет и популярност " ще продължи и в други обитаеми места от района.

Водачът на листата на " Българска социалистическа партия за България " във Видин Филип Попов се срещна с гласоподаватели от село Градец. Хората упорстват той да отстоява и в идващото Народно заседание настояванията им за развиване на туризма в региона посредством потребление на естественото благосъстояние, с което разполагат - минералните извори. Те упорстват за облагородяване на неповторимия Алботински скален манастир, както и в селото да се разкрие Дом за възрастни хора. " За справяне с рецесията, която не е единствено здравна, а и социално-икономическа, предлагаме понижаване на Данък добавена стойност за дребната потребителска кошница на храни от първа нужда - самун, яйца, мляко, месо. Т.е., за част от тези ограничения е нужна смяна в законодателството, която може да направи единствено Народното събрание. След смяната в законодателството един постоянен кабинет би трябвало да извършва тези ограничения ", съобщи Попов. Той напомни, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която има стратегия за първите 100 дни ръководство.

Първият в листата в Силистра Атанас Костадинов и Димитър Тодоров, член на ИК за поддръжка на президента Румен Радев, се срещнаха с поданици на село Бабук. Костадинов пое задължения, свързани с повишение на ниските пенсии, битка с обезлюдяването, снабдяването с хранителни артикули от първа нужда. Той показа на локалните предлаганите от левицата ограничения за излизане от рецесията.

С поданици на комплексите " Лазур " и " Братя Миладинови " разговаряха претендентите за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " за Бургас Станимир Баев, Тодор Байчев, Йордан Петков, Таня Иванова и Паруш Парушев, както и общинският водач на партията Живко Господинов. Социалистите срещнаха хората с главните акценти от предизборната си платформа и с ограниченията, които Българска социалистическа партия предлага за първите 100 дни от работата на бъдещия парламент. Участниците в срещата приканиха претендентите на Българска социалистическа партия да създадат всичко, с цел да бъде обезпечено физическото оцеляване на хората поради приближаващата зима и в изискванията на разрастваща се пандемия, скок на инфлацията и икономическата рецесия.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР