С информацията за скандала "Ало, Банов съм” разполагаме от няколко

...
С информацията за скандала "Ало, Банов съм” разполагаме от няколко
Коментари Харесай

Пенчо Милков от БСП разкри подробности за компромата Ало, Банов съм!”

С информацията за абсурда "Ало, Банов съм” разполагаме от няколко дни. Тя беше дадена предходната седмица на Елена Йончева. След това я анализирахме и взехме решение да я оповестим. Гражданите не би трябвало да се опасяват, а да разкриват истината. Хората би трябвало да знаят, че нещата се трансформират и би трябвало да бъдат смели. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Пенчо Милков пред БТВ.

На въпрос дали Ангел Ангелов е информаторът на Българска социалистическа партия, Милков отхвърли с претекста, че няма да разкриват източниците си. Проверка обаче демонстрира, че единственият уволнен чиновник по това време е Ангел Ангелов. Милков добави, че са им били изпратени три записа, с обща дълготрайност 16 минути, само че отхвърли Българска социалистическа партия да ги е манипулирала.

В кабинета на зам.-министърът на културата се основава една скица, по какъв начин 700 000 лв. да не влязат в бюджета и тя е проработила. Тези пари са други, не са тези 700 000, за които е известена прокуратурата. Те са по друга линия. Пет пъти е спирано строителството на обекта. Гаранцията не е арестувана за наказателна клауза, а също е върната на фирмата-изпълнител на плана. Три от спиранията са фиктивни, а задачата е била някой да се облагодетелства, съгласно Българска социалистическа партия.

Боил Банов съобщи, че това е част от заканите, които текат против него от три години. Милков дефинира думите му като мастилено леке, което цели да ни накара да отметнем взор настрана. Българска социалистическа партия упорства за оставката на министъра на културата след този скандал.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР